Puzzle din lemn Ceas - Sun Baby

SB-30396
65,00 RON
cu TVA

Puzzle din lemn Ceas - Sun Baby

Ajuta-l pe micutul tau sa inteleaga mai usor notiunea de timp cu ajutorul acestui minunat ceas din lemn, vesel colorat si cu forme de sortat!

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Puzzle din lemn Ceas - Sun Baby

Ajuta-l pe micutul tau sa inteleaga mai usor notiunea de timp cu ajutorul acestui minunat ceas din lemn, vesel colorat si cu forme de sortat!

- Ceasul din lemn cu forme de sortat este ceea ce ii trebuie pentru a intelege si invata in joaca diviziunile timpului.
- Ceasul este fabricat din lemn masiv, viu colorat si include 12 piese din lemn incastrate si numerotate, fiecare reprezentand o forma geometrica sau animale. 
- Fiecare forma se potriveste intr-o singura pozitie pe tabla ceasului. 
- Cele doua brate din lemn sunt mobile, astfel incat copilul le poate roti singur pentru a invata cu usurinta diviziunile timpului.
- Orele sunt marcate foarte clar atat pe piesele cu forme geometrice cat si pe fata ceasului.
- Formele geometrice care reprezinta orele ajuta la invatarea acestora.
- Pentru a reda si mai bine notiunea timpului cu ajutorul aratatorului se pot seta diferite ore si minute
- Cu ajutorul acestei jucarii copiii mici pot invata formele, culorile, cifrele, pot invata sa numere, sa sorteze si sa potriveasca formele.
- De asemenea, jucaria dezvolta coordonarea ochi-mana si abilitatile motorii fine.

Date tehnice:
- Varsta recomandata 36 luni +
- Dimensiuni: 22/22/2.2 cm (L x l x H)

Garantie: 12 luni

Jucarie din lemn vopsita cu vopsele non-toxice si pe baza de apa.
Fiecare jucarie din lemn de inalta calitate are certificatul siguranta pentru jucariile de lemn de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit ca jucariile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilitatilor motrice si locomotorii a copilasilor. Fiecare jucarie a fost testata in parte conform directiilor generale internationale, asadar au luat cu merit titlul Jucarie sigura.

SB-30396

Fisa tehnica

Recomandat de la:
3 ani
Dimensiuni:
22/22/2.2 cm (L x l x H)
Garantie:
12 luni
Pentru:
fetite si baietei