Jucarie Educativa Labirint 12m - Sun Baby

SB-JEL
95,00 RON
cu TVA

Jucarie Educativa Labirint 12m - Sun Baby

Jucariile din lemn ofera o oportunitate de a dezvolta gandirea creativa si imaginatia.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Jucarie Educativa Labirint 12m - Sun Baby

Jucariile din lemn ofera o oportunitate de a dezvolta gandirea creativa si imaginatia.

- Jucaria poate fi trasa de catre copil cu ajutorul snurului.
Jucarie din lemn prevazuta in mijloc cu un copac rotativ, care daca se invarte se vor invarti si animalutele din marginile jucariei.
- Dimensiuni: 22 x 16,5 x 23 cm (L x l x H)
- Varsta recomandata: +12 luni

Garantie: 12 luni

Jucaria este vopsita cu vopsele non-toxice si pe baza de apa.
Fiecare jucarie din lemn de inalta calitate are certificatul siguranta pentru jucariile de lemn, de la Institutul de Certificate ITC, astfel este dovedit ca jucariile sunt potrivite pentru dezvoltarea abilitatilor motrice si locomotorii a copilasilor. Fiecare jucarie a fost testata in parte conform directiilor generale internationale, asadar au luat cu merit titlul Jucarie sigura.

SB-JEL

Fisa tehnica

Recomandat de la:
1 an
Dimensiuni:
22 x 16,5 x 23 cm (L x l x H)
Pentru:
fetite si baietei