Incalzitor biberoane prin imersie Jane

JANE-10346
199,00 RON
cu TVA

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Se încălzește și menține temperatura sticlei prin scufundare. Incalzitor biberoane Jane potrivit pentru sticle cu gât larg.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Incalzitor biberoane prin imersie Jane

Se încălzește și menține temperatura sticlei  prin scufundare (într-o baie de apa prin imersie ). Incalzitor biberoane Jane potrivit pentru sticle cu gât larg. Conține un recipient pentru a încălzi mâncarea.

Caracteristici Incalzitor biberoane prin imersie Jane:

Aparatul  încălzeste flaconul cu încălzire caldă are un regulator de temperatură pentru a alege intensitatea căldurii în funcție de nevoile dvs. Se poate încălzi mai mult o sticlă ca o masă solidă, grație containerului inclus.

Incalzitor biberoane Jane foarte usor de folosit, cu un singur buton de selectie putem activa sau dezactiva. Trebuie doar să introduceți 100 ml de apă, să selectați cea dorită și să introduceți recipientul pentru bebeluș, oală sau recipientul solid, după câteva minute o lumină indicatoare verde va indica faptul că este deja fierbinte și gata de îndepărtare.

Incalzitor biberoane prin imersie Jane foarte ușor de utilizat. Pur și simplu umpleți rezervorul de încălzire a sticlei cu apă la nivelul indicat, alegeți temperatura dorită, puneți flaconul sau recipientul pentru alimente solide  ! Mâncarea pentru bebeluși va fi gata în câteva minute.

Puteți încălzi sticle, borcane și recipiente cu alimente solide.

Incalzitor biberoane Jane cu un singur buton selector pentru activare, oprire și selectarea temperaturii.

Cu doar 100 ml de apă, încălziți vasul prin imersiune până când atingeți temperatura dorită.

Include recipient pentru alimente solide.

Nota: Sticla și lingura de pe imagine nu sunt incluse.

Vezi detalii despre Incalzitor biberoane prin imersie Jane pe pagina producatorului.

JANE-10346