Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104

B002104
129,00 RON
cu TVA

Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104

Un incalzitor extrem de practic si usor de utilizat acasa sau in masina.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari. Stocurile se confirma telefonic. Niciun produs nu se livreaza fara o discutie prealabila cu un reprezentant vanzari.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat)..  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare (in aria de acoperire a firmei de curierat).. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com. Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10:00 - 16:30) sau contact @ muccelmic.com.

Incalzitor biberoane si borcane pentru casa Easy+ Badabulle B002104

Un incalzitor extrem de practic si usor de utilizat acasa sau in masina.

Caracteristici incalzitor hrana bebelusi:
Incalzitorul are inclus un sistem facil de masurare a apei, necesare incalzirii biberonului - asadar nu este nevoie sa memorati cantitatea de apa necesara, sau sa va ghidati dupa diferite alte tabele.
In funtie de marimea biberonului (a borcanului) veti include cantitatea de apa inscriptionata pe sitemul de masurare a apei inclus.
Foarte usor de utilizat, incalzitorul are un singur buton.
Forma universala: permite incalzirea majoritatii sticlelor si a borcanaselor de hrana.
Incalzitorul se opreste automat cand procesul de incalzire este complet.
Timpul de incalzire difera in functie de marimea biberonului / a borcanasului.
Timpul mediu de incalzire este sub 90 secunde.

De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara. Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta. Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

B002104