Acum este Vin Ian 09, 2009 2:14 am

Ora este UTC + 2

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Cine este conectat

Cine este conectat În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Statistici

Statistici

89 mesaje | | |

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 89 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sant interesati tatici?
MesajScris: Sâm Mai 27, 2006 3:59 pm 
Ai vostri sunt interesati de discutiile astea?Al meu de fiecare data cand e ceva cu copii sau daca plang mai mult ma pune sa va intreb daca e bine sau daca e normal sa planga.Am citit pe un alt forum despre o mamica care se plangea ca sotul nu o ajuta cu nimic ,si celelalte o sfatuiau ce sa faca iar la urma spunea ca sotul i-a citit mesajele si s-a suparat pe ea.Eu cred ca fiecare are responsabilitatile lui dar in masura in care se poate trbuie sa ne ajute chiar daca sunt obositi de la servici.

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 28, 2006 10:05 am 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  YIM  Profil

Locaţie: Bucuresti
mai, sotul meu in principiu ar fi, dar n-are timp de stat pe forum, din pacate; insa ma ajuta cu tot ce poate, si cu casa, si cu cumparaturile, si cu cresterea lui Andi. cel putin in primele 2 luni dupa ce s-a nascut puiul nostru eu una n-am facut altceva decat sa-l alaptez si sa-i mai schimb cate un Pampers. in rest el le facea pe toate: mancare, curatenie, spalat, calcat... sa fi vazut voi cum calca hainutele lui Andi, dupa ce le spala la mana, le cosea la fiecare cate o fundita rosie... ce vremuri! La baita intotdeauna ma juta... Acum serviciul il obliga sa fie plecat f mult timp. asa ca ajutorul s-a redus, insa nu a disparut.
Si cum adica sa se supere un sot pentru niste mesaje pe forum. De fapt forumurile sunt locuri unde chiar poti vb ca intre prieteni, pt ca nu intervin obligatii, pana la urma nu ne cunoastem, dar devenim f apropiate si putem gasi sprijin, sfaturi care chiar ne ajuta cand avem mai mare nevoie. Nu, eu zic ca nici un tatic n-ar trebui sa se supere, ba, dimpotriva, sa participe.

Subiectul mesajului: tatici&mamici
MesajScris: Mar Aug 01, 2006 1:54 pm 
Neconectat
Mamic incepator
Mamic incepator
 E-mail  YIM  Profil

Locaţie: constanta
buna! credeam ca numai al meu e mai''ignorant'',cand eu i citeam despre dezvoltarea in burtica a bebelusului el sforaia linistit langa mine
baie nu-i facea ,pampersi nu schimba ,zicea ca nu stie,dar in schimb dadea sfaturi :shock:
pana cand am ineput sa-l invat una alta(a se citi ,obliga)am avut o reusita cu el,nu mai dadea sfaturi... :lol:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 01, 2006 2:14 pm 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  YIM  Profil

Marea majoritate fug de responsabilitati dar nu ca n-ar vrea sa ne ajute, cred eu - ci pt ca le e oarece frica! Nu stiu cum merg ei la razboi daca se albesc la fata cand vad o julitura pe un genunchi sau un pampers plin :D

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 02, 2006 2:13 am 
Neconectat
Moderator
Moderator
 ICQ  Profil

Locaţie: South Korea
Pai cred ca de-aia nu mai merg ei la razboi... Tati al noastru n-a avut niciodata complexe, schimba pampersi, face baite, imbraca-dezbraca, singura chestie care i s-a parut grea si se cam eschiveaza si acum e datul cu lingurita, cica eu stiu si pot mai bine.... :roll:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 02, 2006 11:57 pm 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  Profil

Locaţie: Slatina
mami_de_andi scrie:
mai, sotul meu in principiu ar fi, dar n-are timp de stat pe forum, din pacate; insa ma ajuta cu tot ce poate, si cu casa, si cu cumparaturile, si cu cresterea lui Andi. cel putin in primele 2 luni dupa ce s-a nascut puiul nostru eu una n-am facut altceva decat sa-l alaptez si sa-i mai schimb cate un Pampers. in rest el le facea pe toate: mancare, curatenie, spalat, calcat... sa fi vazut voi cum calca hainutele lui Andi, dupa ce le spala la mana, le cosea la fiecare cate o fundita rosie... ce vremuri! La baita intotdeauna ma juta... Acum serviciul il obliga sa fie plecat f mult timp. asa ca ajutorul s-a redus, insa nu a disparut.
Si cum adica sa se supere un sot pentru niste mesaje pe forum. De fapt forumurile sunt locuri unde chiar poti vb ca intre prieteni, pt ca nu intervin obligatii, pana la urma nu ne cunoastem, dar devenim f apropiate si putem gasi sprijin, sfaturi care chiar ne ajuta cand avem mai mare nevoie. Nu, eu zic ca nici un tatic n-ar trebui sa se supere, ba, dimpotriva, sa participe.

Asa tatic mai rar! Bravo lui!
Al meu, la inceput, cand inca lucra in ture (acum lucr numai de dim), ma mai lasa si pe mine sa dorm 2 ore dimineata. Fata mea s-a trezit, pana la 1 an si 2 luni , din 2-n 2 ore noaptea! Era crima si pedeapsa!!!
Si in alea 2 ore cat statea cu ea, ii dadea cate un biberon, ii schimba pemparsul daca era nevoie si... cam atat.
Acum... vine de la serv la 5pm, nu mai stie nici sa schimbe pemparsi, nici sa-i dea papa (nu biberon!), nici sa se joace cu ea...
Ca de, e atat de greu sa te joci cu un copil... :evil:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 03, 2006 8:54 am 
Neconectat
Mamic incepator
Mamic incepator
 ICQ  Profil

Pe mine sotul m-a ajutat intotdeauna.Acum de cand am ramas iarasi insarcinata nu mai am voie sa fac nimic, doar mancare. De restul se ocupa el.Se comporta ca si cum ar fi prima sarcina.ma suna zilnic de la servici sa vada ce fac, cum ma simt. Din luna mai nu m-a mai lasat sa ma duc la serviciu, am stat in concediu medical, a spus ca bebica trebuie sa fie linistita, sa nu ma obosesc prea mult(probail oboseam de atata stat la serviciu) si ca este mai linistit sa ma stie acasa dormind :lol: :lol: sau stand pe calc :roll: .Daca vreau fructe din piata nu am voie sa cumpar un kg pt ca este f greu pt mine, trebuie sa-mi cumpar doar 2-3 fructe de pofta pana ajunge el acasa. Imi spune ca am tot timpul sa ma revansez pt ce face el acum, dupa ce creste bebica(2-3 ani).Se comporta de parca ar fi primul lui copil, dar a zis ca daca ar avea zece copii ar face la fel pt fiecare, ca si cand ar fi primul copil.

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 03, 2006 12:44 pm 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  YIM  Profil

pai sa-l pupi si sa-l iubesti si sa-i transmiti felicitari de la noi!!! :D Si sa nu uiti niciodata sa-i faci cate o surpriza placuta, ca vad ca merita!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 03, 2006 12:53 pm 
Neconectat
Mamic incepator
Mamic incepator
 ICQ  Profil

Merci mult.Am sa-l pup si ii transmit felicitarile. [smilie=mylove.gif]
Surprize ii fac mai tot timpul, mai ales ca stau acasa si m-am cam plictisit :-({|=

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 03, 2006 2:57 pm 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  Profil

Asa mai zic si eu tatici!!!
Bravo lor!
Norocoaselor... :?

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 10, 2006 6:53 am 
Neconectat
Moderator
Moderator
 ICQ  Profil

Stie ca trebuie neaparat sa-mi beau cafeaua pe forum, chiar si in weekend cind este si el acasa (in rest pleaca la 8 si noi abia dupa facem ochi) si nu comenteaza nik, e incintat ca am cu cine sa vorbesc despre copii, sa schimb pareri...chiar si lui ii povestesc...discutam...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 10, 2006 1:08 pm 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  Profil

Bravo bravo!
Eu a trebuit sa-i spun ca sunt moderator pe un forum ca sa ma lase in pace la calculator... Ca facea ca ursu cand ma vedea... :x
Iar de intrat pe forumuri de copii..... nici pomeneala... Decat masini, masini, masini... Asta e tot ce-l intereseaza...
A, plus ca vine cu enspe mii de sfaturi de la servici... :evil: Dar de dat o mana de ajutor... pauza... :cry:

Subiectul mesajului: buna
MesajScris: Joi Aug 10, 2006 5:57 pm 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 ICQ  Profil

Locaţie: petrosani
Tati e foarte interesat cand e vorba de concursuri,sa-i voteze pe copii sa faca comentarii in rest nu are treaba,dar eu prefer sa nu fie acasa :lol: ca alfel nu am loc de el la calculator!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 11, 2006 2:22 am 
Neconectat
Moderator
Moderator
 ICQ  Profil

Nu intra el pe forum pentru ca nu are timp, iar cel pe care il are il petrecem impreuna cu pustiul...si chiar daca ar avea timp, n-ar avea loc de mine.... :wink:

Subiectul mesajului: buna
MesajScris: Vin Aug 11, 2006 1:53 pm 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 ICQ  Profil

Locaţie: petrosani
Tati face urat daca nu-l lasam pe el in timpul liber imi iau eu revansa si asa!

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 89 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2