În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Sotul meu este un tata destul de bun. Dar nu pot sa spun ca m-a ajutat in mod deosebit cand era baietelul mic, de cateva luni. Sa se mai trezeasca si el noaptea sa-l legene, sa-l schimbe sau sa-i pregateasca laptele. Dar pana la urma poate ca astea sunt totusi responsabilitatile memei. Acum se joaca cu el, rad impreuna....
carlitos
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Apr 26, 2007 5:17 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Apr 24, 2007 3:12 pm Mesaje: 139 Locaţie: Constanta
Si al meu era mai interesat la inceput.Acum e prea obosit ca sa ne mai streseze.Noroc ca nu am avut probleme prea mari cu bebe.
Taticul nostru e super. Sta mult cu bebe, il plimba, ii da sa manance cand mami nu e acasa, il si schimba.... Baita i-o facem amandoi.... Chiar nu am motive sa ma plang. S-a implicat de la inceput in cresterea copilului si a invatat cum se face fiecare lucru. Ira acum pot sa ma duc si eu la un coafor linistita fiindca stiu ca bebe e in siguranta cu tati!
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Apr 27, 2007 12:51 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
Iza mea nu sta cu tati... Pentru ca nu stie sa se joace cu ea... nu iese la plimbare cu ea...
Iar eu, daca am ceva de rezolvat in oras si trebuie sa ma duc singura( adica fara Iza), pai stau ca pe ghimpi... Incerc sa-mi termin treburile f rapid, sa ma intorc acasa...
Scris: Vin Apr 27, 2007 7:23 pm
Socrela
Cred ca e destul de greu pentru tine.... Sa nu ai si tu o ora-doua de relaxare...
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Apr 29, 2007 10:02 pm
Super mamic
dor_alina scrie:
Cred ca e destul de greu pentru tine.... Sa nu ai si tu o ora-doua de relaxare...
Mai mult decat greu... Asta e, o sa am timp pt mine cand va merge la gradi...
Scris: Dum Apr 29, 2007 10:57 pm
Socrela
Da. Poate atunci o sa ai si tu mai mult timp liber. O dai la toamna la gradinita? Ca nu mai e mult pana atunci.
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Mai 03, 2007 2:53 pm
Super mamic
dor_alina scrie:
Da. Poate atunci o sa ai si tu mai mult timp liber. O dai la toamna la gradinita? Ca nu mai e mult pana atunci.
Asa as vrea, dar sa vad daca mi-o primeste... Ca daca nu cere la wc/olita...
Scris: Joi Mai 03, 2007 7:49 pm
Socrela
Da , asa am auzit si eu ca nu-i primeste la gradinita daca nu fac la wc/olita. Ei dar poate pana la toamna o inveti
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Mai 04, 2007 4:12 pm
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Eu deja ma gindesc la varianta cresa... , oricum in septembrie nu vor avea 3 ani si la cite cereri sint ii vor selecta in principal pe cei mai marisori...
Scris: Sâm Mai 19, 2007 7:45 pm
Socrela
SOTZUL MEU NU SE IMPLIK DELOC SHI NICI NU VREA SA O FACA.
DAK SUNT OCUPATA IN KSA SHI ANDREI PLANGE NICI NU SE SINGHISESHTE SA IL IA CEL PUTZIN IN BRATZE
NU MAI ZIC DE ALTE LUCRURI CUM AR FI SCHIMBATUL BIBI SAU ETC.....
IN SCHIMB SE JOACA CU EL( NU F MULT)
EU ORIUNDE MA DUC TRE SA IL IAU SHI PE ANDREI K U AM INCOTRO
Scris: Lun Mai 21, 2007 9:54 am
Mamic experimentat
Membru din: Vin Apr 27, 2007 8:57 am Mesaje: 368 Locaţie: BUCURESTI
Fostul meu sot la primul copil s-a implicat foarte mult si ma ajuta enorm, o data cu venirea celui de-al 2 copil, lucrurile s-au complicat si fugea de responsabilitati ajungand foarte tarziu acasa, si nici in prezent nu se intereseaza de ei. Oare ce o fi in sufletul si in mintea lui? Dar probabil nu voi afla niciodata, sau cine stie..........
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Mai 21, 2007 11:38 am
Socrela
e greu cand nu te ajuta nimeni mai ales cand ai 2 copii
ali nu shtiu dak la primil copil s-a implicat inseamna k ceva s-a intamplat cu el
poate dak reusheshti sa afli ce .....ishi va reveni
al meu asa este el de la mama natura : dezinteresat shi nu am ce sa-i fac
am incercat tot ce puteam dar nik nu a dat rezultate
eu nu ami am ce sa fac decat sa ma conformez
de fapt cand am ramas gravida el mi-a zis ca o sa ma chinui singura cu el
nu am c sa mai zic acum
Scris: Lun Mai 21, 2007 12:20 pm
Super mamic
AliadiCristina scrie:
Fostul meu sot la primul copil s-a implicat foarte mult si ma ajuta enorm, o data cu venirea celui de-al 2 copil, lucrurile s-au complicat si fugea de responsabilitati ajungand foarte tarziu acasa, si nici in prezent nu se intereseaza de ei. Oare ce o fi in sufletul si in mintea lui? Dar probabil nu voi afla niciodata, sau cine stie..........
Am inteles eu bine, tu iti cresti singura cei doi copii???? Cum te descurci?
_________________ Minunea noastra
AliadiCristina
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 23, 2007 9:21 am
Mamic experimentat
Membru din: Vin Apr 27, 2007 8:57 am Mesaje: 368 Locaţie: BUCURESTI
Da, nu am incotro, ma chinuiesc asa de cand avea pitica 4 luni, dar nu i-am neglijat nici-un pic, desi imi era tare greu le faceam baie zi de zi, am fiert apa pana a facut 6 luni si apoi am bagat-o si pe ea la cada, m-a ajutat mult baiatul desi si el este foarte mic, diferenta dintre ei este de 2 ani si 10 luni.
Iar in ceea ce il priveste pe fostul sot si pe mine ma uimeste cum poate sa stea fara acesti 2 ingerasi, dar el stie cel mai bine, alegerea ii apartine
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum