În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Unii spun ca un copil care este prea cuminte are ceva, nu este tocmai in regula. Nu stiu daca asa o fi, dar parca sunt tare simpatici cand mai fac cate o prostioara
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 11:39 pm
Socrela
fetitza sau baietzel?
nu cred k conteaza atata timp cat este sanatos
la mine in familie in afara de sotzul meu toata lumae a zis sa fac baiat(de parca puteam eu hotara)
sotzul meu vroia fata
eu.......ei bine vroiam un copil
nu ma interesa ca este fata sau baiat..........
fiekre are avantaje shi dezavantaje
intr-un fel e bine sa fie baiat caci o fata sufera prea mult ........
Scris: Lun Mai 28, 2007 9:29 pm
Socrela
Ciudat ca voia fata. De obicei barbatii vor baieti.
Scris: Lun Mai 28, 2007 11:25 pm
Socrela
da......bine ca eu cred ca el spunea doar asa.....de forma ca la urma urmei nu cred ca vroia fata sau baiat.......vroia un copil sanatos.....
Scris: Mie Ian 23, 2008 12:50 am
Muc cel Mic
Pentru ca avem un baietel imi doresc fetita , iar tati zice ca nu conteaza.Oricum cel mai important e sa fie sanatos.peste o saptamana sper sa si aflu ce este ,la urmatorul echo. Va pup si multa santate
Buna ziua burtici! BAIETEL SAU FETITA?! Poate deja ati vizitat site-ul sau ati mai incercat,eu zic ca e mai mult pt amuzament .La mine s-a potrivit la primul copil si la mai multe colege. Incercati si spuneti daca se potriveste si la voi VA PUP
La mine nu s-a potrvit. La primul mi-a iesit fetita e ditamai baietelul. Si la cel din burtica imi spune ca e tot fetita si dupa ecografii si feelingul meu e tot baiat.
Dar ce mai conteaza? sanatosi sa fie copii si noi ca sa-i crestem.
Iti doresc multa sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos. PUPICI!
Scris: Joi Ian 24, 2008 8:22 pm
Muc cel Mic
DOR_ALINA ai un baietel si crezi ca urmatotul bb e tot baiat? Eu am un feeling ca voi avea o fetita ,dar se pare ca echo zice altceva, si acasa am un baietel si eu Sau poate ca la echo viitor se va vedea altceva..ca era si micut( 10 sapt).
DOR_ALINA ai un baietel si crezi ca urmatotul bb e tot baiat? Eu am un feeling ca voi avea o fetita ,dar se pare ca echo zice altceva, si acasa am un baietel si eu Sau poate ca la echo viitor se va vedea altceva..ca era si micut( 10 sapt).
Deja sunt convinsa ca e tot baiat. Sarcina este identica cu prima, nici o deosebire, la eco mi-a zis ca e baiat ( de doua ori la doi medici diferiti), burta deja e tuguiata, ce mai 99% baietel.
La tine e devreme inca , la 10 saptamani sa se vada , cred. Dar sa stii ca m-am obisnuit cu ideaa si nu sunt dezamagita deloc. Ma gandesc ca fiind baieti amandoi se vor intelege mai bine, vor avea aceleasi preocupari, fiind si diferenta de varsta mica intre ei.
Important este sa fie sanatosi. Asta e tot ce-mi doresc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum