În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Sâm Aug 05, 2006 7:08 pm Mesaje: 13 Locaţie: Bucuresti
Voi cand ati intrat in concediu inainte de nastere?
La cate saptamani?
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Aug 07, 2006 2:02 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Ai dreptul la 126 zile (18saptamini) din care cel putin 42 zile obligatoriu dupa nastere.
La 1 oct am intrat in prenatal si am nascut pe 15 nov, aproape 7 saptamini, dar eu stiam ca trebuie sa nasc pe 6 dec...calculasem exact aproape 10 saptamini... Acum, faci cum crezi ca te avantajeaza, ca activitate, ca bani...
Scris: Lun Aug 07, 2006 1:11 pm
Muc cel Mic
Multumesc.
Da, stiam cate zile de prenatal imi pot lua. Eram curioasa daca v-ati luat mai devreme sau nu. Eu intentionez sa-mi iau mai mult concediu...
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Aug 08, 2006 1:22 am
Moderator
Pe mine m-a avantajat si la bani, concediul medical este 85%, dar nu se mai retin niste taxe si impozite si in total este mai mult decit salariul in mina. N-avea rost sa iau mult dupa nastere, ca-mi diminua concediul de crestere copil care este pina cind implineste copilul 2 ani...Si de altfel, mi-era un somn de adormeam cu capul pe birou, noroc ca aveam sef intelegator, plus ca nu mai incapeam in salopeta de la munca ...
Scris: Mar Aug 08, 2006 10:32 am
Muc cel Mic
Da, asa mi se intampla si mie si mai ales cand stau mai mult timp la calculator, ma cam doare burta intr-o parte sau alta.
Iar despre bani, nu am salariul foarte mare, asa ca ma pot lipsi linistita...
Hai multumesc si mai vorbim.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Aug 09, 2006 2:13 am
Moderator
Cu placere!
Scris: Dum Mai 27, 2007 12:21 am
Socrela
eu nu am avut cum sa imi iau concediu pren pt ca nu am avut carte de muncxa insa de la 6 luni nu am ami lucrat de frik sa nu patzeasca bebe ceva avand in vedere ca eram vanzatoare shi zi de zi trebuia sa car marfa shi nu era foarte ushor........
Scris: Lun Mai 28, 2007 9:13 pm
Socrela
Eu nu mi-am luat mult concediu prenatal pentru ca imi trebuia mai mult postnatal, fiindca nu ma avantaja sa intru in cel de cresterea copilului.
Scris: Joi Sep 20, 2007 11:15 am
Mamic in devenire
Membru din: Mar Apr 24, 2007 3:12 pm Mesaje: 139 Locaţie: Constanta
Eu mi-am luat cateva saptamani bune de concediu medical inainte de a intra in prenatal.Se pot lua maxim 3 luni de zile.
eu am depasit 3 luni se poate cu comisie.de fapt se numeste comisie dar e un medic la care trebuie sa mergi si-ti prelungeste concediul in urma diagnosticului scris de ginecolog,mai concret,nici nu il intereseaza prea mult,mie mi-a dat si dupa ce am iesit de la el din cabinet a iesit dupa mine si mi-a zis ..tu chiar ai gemeni?eu nu am mai lucrat de 5 saptamani de sarcina si nu m-a afectat deloc la bani, si am uitat sa va zic i-au 1000 roni
de prenatal nu am beneficiat prea mult ca am nascut prematur,adica 37 saptamani.dar ideea e sa nu depaseasca prenatal cu postnatal 126 de zile ,ce e inainte se numeste concediu medical.deci bafta la bani si la...facut copii cine mai vrea
Scris: Vin Sep 21, 2007 9:40 am
Mamic in devenire
Membru din: Mar Apr 24, 2007 3:12 pm Mesaje: 139 Locaţie: Constanta
Multumesc!Si eu eram mai bine platita cand eram in concediu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum