În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
a tuturor
mami_de_andi_si_razvan
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Aug 02, 2006 3:24 pm
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Clau, ii era prea drag lui raul de tine, i-o fi fost frica sa te piarda! eu am nascut la 39 sapt - programare frumos la cezariana...
Scris: Mie Aug 02, 2006 11:37 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
Eu cred ca la 39.
Ginecologul imi zisese ca nasc pe 7.02, iar ecograful- pe 1.02. Si am nascut pe 02.02!
Dupa calculele mele, la 39 saptamani!
Nastere usoara burticilor si sanatate multa!
Scris: Joi Aug 03, 2006 1:30 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Dupa toate calculele si ale lor si ale mele...la 38 saptamini cezariana de urgenta, voia omuletul sa ne vada...
Scris: Joi Aug 03, 2006 5:01 am
Mamic in devenire
Eu am nascut la 39 saptamani. Mi s-a rupt apa vineri seara la 20.00 si Christian a iesit sambata la ora 22.55.
O sa scriu intr-o zi si povestea nasterii lui Christian! Intr-o zi cu soare si cu doua dimineti, stiti cum se spune cand nu gasesti timp!!!
tama
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Aug 03, 2006 8:11 am
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 5:14 pm Mesaje: 210 Locaţie: Bucuresti
Eu prima fetita am nascut-o la 40 saptamani, desi dupa calculele mele de atunci(aveam 24 ani si nu stiam prea multe despre sarcina)credeam ca mai am aproape o luna pana nasc, pt ca nu am tinut cont de calculele medicului.Eu am avut menstruatie inca 3 luni dupa ce am ramas insarcinata, deci noi munceam de zor sa facem un bebe si bebe era deja in burtica. Eu trebuia sa nasc in Bucuresti, dar am nascut in provincie la parintii mei.In ziua in care trebuia sa vin in Bucuresti mi s-au rupt membranele, la 7,30 dimineata dar nu am fost panicata. In jur de 10,30 am ajuns la spital tipand ca mai am o luna pana nasc si ca trebuie sa nasc la Bucuresti, la care medicul mi-a spus ca imi da ambulanta sa plec la Bucuresti dar imi garanteaza ca nasc pe drum, asa ca am stat cu minte la spital. La ora 12,25 m-au urcat pe masa de nasteri si in cinci minute am nascut.Usor, repede si fara nicio durere.Sper ca si pe bebica de acum sa o nasc asa repede si usor si sa fie fetita, sa nu se insele iarasi ca data trecuta.La eco imi spuneau tot timpul ca este baietel, imi si aratau, iar cand am nascut si au spus ca este fetita mai aveam putin si saream de pe masa. Asa ca Patrick a devenit Patricia.Speram ca macar de data aceasta sa nu se insele si sa fie fetita asa cum au spus.
Scris: Joi Aug 03, 2006 8:45 am
Mamic in devenire
eu am nascut la 38 de saptamani dupa socoteala medicilor cu care eu nu sunt de acord...da na....si nu am avut deloc probleme cu el..a avut 3 kg a acceptat bine sanul si in trei zile ne-a dat drumul acasa
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Ca sa intelegi mai bine de ce se calculeaza in 2 feluri saptamanile de sarcina citeste pe AICI. e vorba de 2 moduri de calcul, e varsta gestationala daca vorbim de 40 saptamani de sarcina.
Scris: Joi Aug 03, 2006 1:24 pm
Mamic in devenire
stiu cum se calculeaza dar tot nu sunt de acord cu faptul ca ei calculeaza din prima zi a ultimului cilclu cand eu am ramas insarcinaa 2 saptamani mai tarziu...
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Cine calculeaza asa? M-a intrebat de prima zi a ultimei menstruatii, dupa care a adaugat 14 zile si 40 de saptamini si mi-a spus data nasterii, nu a adaugat 40 saptamini la data pe care i-am spus-o eu...
Scris: Vin Aug 04, 2006 7:34 am
Mamic in devenire
mie asa mi-a calculat si i-am si zis..dar a zis ca stie ea....stiu ca asa mi-a calculat pt ca am numarat eu 40 de saptamani inapoi de la data probabila a nasterii care mi-a dat-o ea.....
Membru din: Mie Mai 17, 2006 1:09 pm Mesaje: 261 Locaţie: Bucuresti
Eu am nascut la 34 saptamani, dupa cum zic ei. A avut 2.150kg (prematur gradul1), dar in afara de aceasta problemuta cu prematuritatea si nesuptul la san nu a avut nimic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum