În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Subiectul mesajului: La cat timp bebe dupa o sarcina extrauterina
Scris: Lun Noi 12, 2007 6:28 pm
Muc cel Mic
Buna fetelor,sunt noua printre voi si vreau sa va intreb daca este cineva printre voi care a suferit o sarcina extrauterina iar acum are bebe sau este insarcinata si la cat timp a aparut minunea.Eu am fost operata in urma cu 1 an si 9 luni,trompa dreapta a fost extirpata si in urma cu 2 luni doctorul mi-a dat voie sa incerc sa raman insarcinata dar din pacate nu s-a intamplat nimic si sunt putin dezamagita.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Noi 16, 2007 3:18 pm
Socrela
Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Dar ma gandsc ca, nu trebuie sa "disperi" dupa numai 2 luni. Iti urez mult succes si spor la traba!
Scris: Dum Noi 18, 2007 9:15 pm
Muc cel Mic
Buna, am si eu oburtica mica, dar inca nu am probleme. In legarura cu ceea ce "infrunti" tu cred ca am vazut ceva asemanator pe Clubmami.ro. Nu vreau sa fac reclama, de aceea nu iti pot da un link. Succes
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum