În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
din pacate, da, dar nu pentru ca am vrut, mai mult am fost nevoita - luasem multe medicamente pentru raceala, baietelul meu albert de 3 ani si 4 luni acum, tocmai incepuse gradinita in septembrie, odata cu ea si multe raceli- eu nu stiam ca sunt insarcinata, in plus probabil de la medicamente multe era si sarcina toxica -chair daca pe moment am simtit o eliberare -puteam sa ma duc sa-mi iau copilul de la gradi fara sa vars pana acolo , gandurile negre ca daca ajung in spital ce se intampla cu copilul meu- tati lucreaza si el foarte mult, gradinita e singurul loc unde peteam sa-l las, dar doar daca nu e bolnavior si in perioada aia racea f des- avea si polipi mariti, acum ma gandesc in cate luni as fi fost insarcinata. Dar, multumesc lui D-zeu pt. baietelul meu minunat, sper sa fie sanatos si fericit, nu stiu ce as putea sa-mi doresc mai mult.
alicia25
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Feb 13, 2007 11:18 am
Muc cel Mic
Nu am trecut prin asa ceva ,Slava Domnului ..si sper sa nu trec niciodata ,,,chiar am o prietena care a avortat la 3 luni (nu stiu foarte bine motivele ,,,e un subiect delicat) si stateam azi si ma gandeam ca eu sunt in 3 luni iar bebe al meu e destul de marisor ,,acum 2 zile mi-am facut o ecografie ,,,probabil i-a fost greu prietenei mele sa avorteze ...Of ,,nu cred ca asa fi in stare e asa ceva ,m-as simti tare vinovata ....dar nici nu judec pe nimeni ..
Lavinia
Subiectul mesajului: Sunt burtica...40 saptamani in Balon
Scris: Joi Feb 15, 2007 9:25 am
Muc cel Mic
Din pacate, da, am trecut prin asta, desi imi pare enorm de rau.A fost la cerere, pentru stupidul motiv ca credeam ca nu e momentul potrivit fiind in anul II de facultate. Acum am un baietel de 3 luni si sunt tare mandra de el. As face chiar si lobby impotriva avortului (exceptandu-l pe cel din motive medicale) pentru ca a fost o experienta groaznica. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, si nu ma refer la partea fizica, aceea trece repede. In schimb, mental, m-am refacut destul de greu, pot spune ca nici acum, dupa 4 ani nu mi-a trecut. Asa ca sfatul meu ar fi ca avortul sa fie ultima si cea de pe urma solutie, si numai dupa ce s-au luat in calcul toate celelalte optiuni.
_________________ lavinia
MAMI DE GEMENI
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Apr 04, 2007 9:22 am
Super mamic
eu nu am trecut prin asta dar ,cumnata mea ,sora sotului ,a fost insarcinata in 5 luni.la un control luni,medicul ii spune ca fatul e mort de la inceputul lunii dupa cum spune ecograful si ca e nevoit sa-i faca avort,pentru al scoate .nu va spun ce chin si prin ce a trecut de ieri pana azi dimineata.m-a sunat din ora in ora sa-mi spuna ce se intampla cu ea.nici dupa cinci injectii nu a avut dureri.fatul a dat in putrefactie si era periculos sa mai astepte,asa ca dupa o perfuzie s-au declansat durerile si a reusit sa scape.mi-a zis ca nu mai vrea copii cat traieste.si o cred cand ma gandesc prin ce a trecut dar timpul trece si sper sa iute cat de cat ,ca nu are numai 19 ani si are viata inainte.mai bine inca 10 copii decat avort,asta e concluzia mea.
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 16, 2007 9:23 pm
Socrela
balanita scrie:
eu am fost nevoita sa avortez o singura data pt ca a fost o sarcina din urma unui viol si la o varsta frageda...adica 15 ani..insa acuma cand am ramas insarcinata am fost cea mai fericita chiar daca nu a fost un bebe planificat....insa simplul motiv ca a fost conceput cu barbatul iubit m-a facut sa mi-l doresc enorm de mult....pt ca eu stiu ce inseamna sa porti copilul unui violator in tine si sa te lupti cu sentimentul asta...stiind ca este si copilul tau in acelasi timp...e groaznic....si am hotarat sa-l avortez nu numai pt varsta care o aveam ci si pt ca nu stiam cum voi reactiona si cum ma voi purta cu el si nu am vrut sa aibe de suferit numai pt ca acel barbat ..care nici nu se poate numi barbat...ii este tata
offfff! imi pare rau pt tine sincer!
shtiu ce inseamna k am trecut shi eu prin asta
Scris: Mie Mai 16, 2007 9:27 pm
Socrela
eu din pakte am un avort pe care l-am facut in august 2004
mi-am dorit acel bb dar simteam in sufletul meu ca nu sunt pregatita pentru el
am avortat tarziu din cauza acestei dileme sa fac sau nu?
aveam deja 16 saptamani
m-am simtit prost k totushi il vroiam dar ma simteam shi bine shtiind k nu o sa chinui acel copil
Scris: Mie Mai 16, 2007 9:34 pm
Socrela
Tu ca femeie, stiai cel mai bine ce trebuie sa faci. Daca asa ai simtit atunci inseamna ca asa era cel mai bine. Incearca sa nu te mai invinovatesti si traiesti pentru si impreuna cu bebele pe care il ai acum
claussia
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Mai 17, 2007 8:48 am
Super mamic
Din fericire nu am trecut niciodata prin asa ceva,chiar atunci cand ne-am hotarat s-o facem pe Clau a trebuit sa urmez un tratament pentru a ramane gravida!
_________________ Minunea noastra
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Mai 17, 2007 6:25 pm
Socrela
adevarul este ca sunt vinovata. ar fi trebuit sa ma protejez.....dar cand dragostea e mare........cine se mai gandeshte?
Scris: Joi Mai 17, 2007 8:12 pm
Socrela
claussia scrie:
Din fericire nu am trecut niciodata prin asa ceva,chiar atunci cand ne-am hotarat s-o facem pe Clau a trebuit sa urmez un tratament pentru a ramane gravida!
Bine ca s-a rezolvat BINE! Sa fiti sanatosi!
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 11:36 pm
Socrela
mie dupa avort dr mi-a spus ca fiind fatul prea mare s-ar putea sa fie riscul de a nu mai putea ramane insarcinata........insa spre norocul meu am ramas fara nici un fel de tratament
insa eu dupa acel avort nu am mai avut contact sexual aproape un an shi jumate.......cred k asta a dus la refacerea definitiva a uterului
Scris: Vin Noi 28, 2008 12:51 pm
Muc cel Mic
Membru din: Vin Noi 28, 2008 12:05 pm Mesaje: 6 Locaţie: bucuresti
Se zice ca dragostea e frumoasa cand o faci cu grija. Aveti grija de voi si de viata care poate creste in voi. Imi pare rau pentru situatiile prin care ati fost nevoite sa treceti.
Sper sa nu fiu niciodata pusa in situatia de a alege intre ... viata lui si avortul.
_________________ ... Într-o mare măsură, limbajul celor mari determină destinul celor mici." (Dr. Haim Ginott)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum