În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nici mie nu mi-a recomandat medicul acidul folic. De fapt nu mi-a recomandat nici vitamine, nimic, fiindca analizele mi-au iesit foarte bune pe timpul saricnii, eu m-am simitit foarte bine. Imi spunea doar sa mananc multe fructe ca sa-mi iau de aoclo vitaminele , lactate pentru calciu si salata verde, spanac, etc pentru fier. Nu am luat nimic si bebe a iesit ''mare'' si sanatos.
carlitos
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Apr 26, 2007 5:06 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Apr 24, 2007 3:12 pm Mesaje: 139 Locaţie: Constanta
Eu am luat vitamine inca din prima luna si chiar dupa ce am nascut inca vreo 2 luni.Pot spune ca mi-au servit deoarece nu mi-a cazut parul si nu am avut probleme cu dintii,dar cam ingrasat in timpul sarcinei.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum