În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Am intrebat stomatologul meu... si mi-a spus ca ce facem noi acum cu "spalatul pe dinti" se numeste de fapt deprinderea obiceiului, nicidecum o spalare adevarata...
Scris: Mar Aug 08, 2006 11:55 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
Si n-a zis ca tot e bine? Decat deloc....
Scris: Mie Aug 09, 2006 2:16 am
Moderator
Ba da, ca trebuie obisnuit, dar sa nu-l fortez...ce sa fortez ca de-abia pot sa-i iau periuta din mina dupa ce o molfaie...ca nu prea sta sa-l spal eu macar asa putin, vrea el singur...
Scris: Mie Aug 09, 2006 2:29 pm
Super mamic
Bravo, bravo! Ca baiatul are initiativa! Cunosc un baietel care la 5 ani avea dintii negri... Mamica lui nu-i pusese pic de pasta pe dintisori, pana la varsta asta!...
De-asta zic ca, decat deloc, mai bine un pic, acolo... Nu e cine stie ce spalare, dar e un inceput!...
Scris: Joi Aug 10, 2006 2:35 am
Moderator
Mi-am promis ca voi avea grija de dintii lui, asa cum trebuia sa fi facut si mama mea....Am jurat ca ma voi duce cu el la stomatolog de fiecare data pina la 20 ani... Eu am avut o adevarata fobie de stomatolog pina asta iarna cind m-a pocnit un curaj demential si mi-am restaurat intreaga cavitate bucala...5 luni au durat lucrarile... Am promis ca ma voi duce cu el la cea mai mica cariuta si voi sta linga el, nu-l voi lasa singur sa-si bata joc de el, sa-i zica ca-i gata si sa-l lase cu cimentul provizoriu, sau sa plece el de frica din sala de asteptare...
Scris: Joi Aug 10, 2006 1:20 pm
Super mamic
Nu stiu de ce, mie niciodata nu mi-a fost frica de stomatolog, pana acum la 26 de ani... De fiecare data, cum aparea un punct negru pe vreo masea, fuga la cabinet! Fata silitoare, vorba aia! De cand am nascut, dantura mea e la pamant. Si tot aman sa ma duc... Pana o sa ma ia o durere de-aia "sanatoasa" si sa vezi atunci...
Asa vreau sa fie si marmota mea. Fara frica! Cu cat sunt tratate mai devreme cariutele, cu atat dor mai putin! Si scapam de orice frica!
Scris: Vin Aug 11, 2006 2:29 am
Moderator
Asta asa este!
Cind ziceam ca am scapat...dar de ce ti-e frica nu scapi....imi iese maseaua de minte (ma destept la batrinete) si culmea, iese strimba, deja a intrat in ultima masea(cea dinaintea ei), i-a spart o radacina (avea deja 2 plombe si probabil peretii au fost fragili), a facut abces, a impins-o in jos.... Acum iau antibiotice si luni ma executa cu o extractie de masea sparta de catre maseaua de minte....
Scris: Vin Aug 11, 2006 2:47 pm
Super mamic
Urata situatie... :? Mie mi-au dat maselele de minte la 20 de ani... Si toata lumea radea de mine... ca, vezi domne, imi vine si mie mintea la cap...
Mami de Vlad, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci... Dar las' ca trece si asta...
Scris: Sâm Aug 12, 2006 1:52 am
Moderator
La cite am indurat pina acum...ce mai inseamna inca o masea de scos...
Scris: Sâm Aug 12, 2006 2:33 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Aug 08, 2006 2:52 pm Mesaje: 66 Locaţie: petrosani
Eu chiar nu am curaj sa merg si eu am toate masele varza cred ca daca mai stau ajung la placa sunt mai fricoasa ca un iepure!
Scris: Dum Aug 13, 2006 2:37 am
Moderator
Trebuie doar sa gasesti un medic blind si cu scaun nou (ca face mai putine zgomote)....
Scris: Sâm Aug 26, 2006 10:13 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Aug 08, 2006 2:52 pm Mesaje: 66 Locaţie: petrosani
Da cred ca ai dreptate dar si pe cineva care sa ma impinga de la spate,acum am niste dureri de masea de nu stiu ce sa fac ,de 2 saptamani ma chinuie si am luat tot felul de pastile si nimic ,am tras curent cred !
Scris: Dum Aug 27, 2006 2:40 am
Moderator
"Curentul trage" doar daca e vreo infectie, du-te acum cu durerea... Sa stii ca-s periculoase rau infectiile (abcesul) mai ales pe maxilar, exista riscul de a urca! Daca nici durerea nu te impinge la stomatolog...atunci...
Scris: Vin Sep 01, 2006 1:33 pm
Super mamic
Romina, sotul meu a ajuns la chirurgie din cauza unei masele!!! Ca tot asa le lasa... Fuge de stomatolog ca de draq!!! Si uite unde a ajuns!!!
Si operatia a avut-o la inima, draga mea! Ca infectia maselei se instalase pe o valva aortica!!! Acum are o valva metalica... :?
Nu e de joaca mama!!!
Scris: Mie Sep 13, 2006 12:21 pm
Super mamic
Membru din: Mar Iun 13, 2006 10:50 pm Mesaje: 522 Locaţie: Bucuresti
Fetelor, i-am cumparat si eu periuta de dinti si fata mea care baga toate in gura, cu asta se piaptana!!! Nici nu vrea sa deschida gura...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum