În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Voi ce medicamente dati copiilor, antibiotice si ce prescriu medicii sau mergeti pe medicina alternativa?
Ce parere aveti de Oscilococcin?
A incercat cineva?
_________________ Minunea noastra
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Mai 25, 2007 10:03 pm
Socrela
Nu am incercat, nu a fost nevoie, dar cumatra mea foloseste la baietelul ei care acum are doi ani si jumatate. ii da in loc de antibiotice cand este bolnavior si este foarte multumita. Si nu numai de Oscilococcinum ci si de alte produse homeopate.
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 12:29 am
Socrela
eu nu i-am dat lui andrei medicamente inca
insa am sirop de colici , eferalgan pediatric , supozitoare shi vreau sa ii iau o crema acum pentru iritatzii de la caldura ca shtiu ca o sa faca brobonitze de la transpiratzie
Scris: Sâm Mai 26, 2007 8:21 am
Socrela
Nici eu nu am fost nevoita sa-i dau medicamente. Nu s-a imbolnavit. Si daca a facut un pic de rosu in gat am folosit metode naturiste : cartof sau seu de oaie cu mamaliga la gat, ceaiuri calde, ceai de ceapa pentru tuse.... AM si eu in casa pentru cazuri de urgenta dar sa nu fie nevoie.
claussia
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 8:39 am
Super mamic
mai, nu mai stiu ce sa-i mai dau! Azi-noapte mi-a facut febra din nou...I-am tot dat Nurofen, antibiotice nu stiu cate, supozitoare cu paracetamol... Acu i-am luat 3 doze de occilococcin, sa vad cum o fi si asta!
Nu mai vreau sa-i dau antibiotice ca i-am dat sistemul imunitar peste cap!
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 30, 2007 10:30 pm
Socrela
Dar de la ce face febra?
Scris: Joi Mai 31, 2007 9:57 am
Super mamic
Pai , a fost racita, acum i-a trecut, nu stiu daca de la occilococcin, sau si-a facut boala"stagiul"!
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Mai 31, 2007 9:00 pm
Socrela
Bine ca i-a trecut. SI nu i-ai mai dat si medicamente alopate, numai homeopate?
Scris: Joi Mai 31, 2007 11:39 pm
Socrela
claussia scrie:
mai, nu mai stiu ce sa-i mai dau! Azi-noapte mi-a facut febra din nou...I-am tot dat Nurofen, antibiotice nu stiu cate, supozitoare cu paracetamol... Acu i-am luat 3 doze de occilococcin, sa vad cum o fi si asta! Nu mai vreau sa-i dau antibiotice ca i-am dat sistemul imunitar peste cap!
nurofen?
eu shtiu ca se da la copii mai mari de 12 ani
chiar eram intr-o zi la farmacie shi am auzit cand ii explica farmacista unei mamici care avea un baiat de 9 ani shi vroia sa ii de-a nurofen
shi farmacista i-a spus ca nu ii da pt ca este prea mic copilul shi ca este indicat ce;l mai devreme la 12-13 ani
Scris: Joi Mai 31, 2007 11:40 pm
Socrela
pentru febra da-i mai bine eferalgan pediatru care este special pt bebei
citeshti prospectul shi ii dai in functzie de cate kg are fata.....
Scris: Vin Iun 01, 2007 9:28 pm
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Nurofen suspensie orala este pentru copii incepind cu virsta de 3 luni, la fel ca si panadolul suspensie orala, ambele reduc febra si amelioreaza durerea.
Scris: Vin Iun 01, 2007 10:11 pm
Socrela
vlad_mom scrie:
Nurofen suspensie orala este pentru copii incepind cu virsta de 3 luni, la fel ca si panadolul suspensie orala, ambele reduc febra si amelioreaza durerea.
Corect! Am si eu in casa Nurofen , in caz de nevoie. Mai exista si Marcofen suspensie orala care e cam la fel cu Nurofenul.
Poate ca femeia respectiva voia Nurofen pastile
Scris: Sâm Iun 02, 2007 10:59 am
Socrela
mai nu shtiu dar oricum cred k mai bune sunt leacurile babeshti
sunt mai sanatoase.......
andrei nu mi-a facut febra niciodata insa cred ca impacgetarile cu otzet shi spirtul pe piept sunt mai bune decat medicamentele
Scris: Sâm Iun 02, 2007 8:29 pm
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Am luat eu marcofen suspensie orala....e rau la gust, e amar, i l-am dat tot cu seringa de la nurofen si spre surprinderea mea l-a luat, dar am trecut inapoi la nurofen... Eu nu am incredere in leacurile babesti si nu sint nici genul care sa sara repede la dulapul cu medicamente...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum