În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Joi Apr 12, 2007 9:30 am Mesaje: 45 Locaţie: Bucuresti
Buna fetelor. Vad ca nu s-a vorbit nimic sau nu am gasit nimic despre intarcare.Cine poate sa ma ajute si pe mine cu ceva sfaturi in acest sens ca noi sintem cam dependenti de "neama" cum zice Vladut al meu desi are deja 1 an si 9 luni si nu stiu cum sa mai procedez cu el ca nu vreau nici sa sufere prea mult si sa plinga.Cel mai rau e noaptea ca nici nu vrea sa bea lapte nici praf si nici de vaca .Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac .Ziua am reusit cit de cit ca mergem in parc ,oboseste si adoarme in drum spre casa dar noaptea nu putem merge in parc Multumim anticipat pentru ajutor.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum