În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
este sa bine sa administram copiilor produse pentru imunitate?au efect?ati dat copiilor vostrii?si care sunt bune?am auzit de ceva...bronhovaxol.dar nu stiu cat e de eficient ,daca are efect in viroze sau doar in afectiuni bronhice.va rog daca stiti mai multe....
Scris: Dum Feb 24, 2008 3:37 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Cred ca si imunostimulatoarele tot medicul trebuie sa le recomande. Noi luam ribomunil, care se administreaza 6 luni dupa schema.
Scris: Lun Feb 25, 2008 7:35 pm
Socrela
Acestea sunt homeopate sau alopate? Tot am auzit de echinaceea, de oscilococcinum etc. Ati folosit? Sunt bune la copii?
Scris: Mar Feb 26, 2008 1:12 am
Moderator
Ribomunyl e ca un soi de vaccin, contine fractiuni ribizomale de citiva streptococi. Eu una n-am incredere in chestiile naturiste, mi se par cam frectie la picior de lemn.
Scris: Joi Feb 28, 2008 9:37 pm
Super mamic
mai , cu astea naturiste , cam la fel zic si eu.nu prea e sigur.si ..in general nu ce face bine la unu ,face la toti. numai ca astea naturiste daca nu-ti fac bine nu -ti fac nici rau. asa cred ,nu stiu!deocamdata nu le dau nimic,ii mai las pana pe la vreo trei ani si apoi incerc bronhovaxonul.acum nu am cum sa-i fac sa-mi inghita capsule , iar dizolvat nu prea merge ,e fara efect.
Scris: Vin Feb 29, 2008 12:59 am
Moderator
Dixolva in 3ml apa si apoi cu seringa de la nurofen, dar totusi, cere parerea medicului lor, poate iti da ceva mai bun, adaptat lor.
Scris: Vin Feb 29, 2008 11:33 am
Super mamic
e musai sa-l inghita capsula.am intrebat.
Scris: Sâm Mar 01, 2008 1:24 am
Moderator
Am cautat medicamentul asta pe site-uri farmaceutice si n-am gasit nici o informatie despre el, probabil denumirea nu-i corecta. Dar daca e musai sa-l inghita capsula inseamna ca nu-i pt copii sub 3 ani.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum