În total sunt 2 utilizatori conectaţi :: 1 înregistrat, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google Adsense [Bot] şi 1 vizitator
s-a tot facut o campanie in orasul nostru referitor la donatiile de sange si m-am gandit sa merg si eu .pe langa faptul ca iti face analizele gratuit,o consultatie gratuita,iti mai dau si niste tichete cadou,eu am o grupa mai rara si au fost foarte amabili cu mine ,dar de altfel cu toata lumea care era acolo.in final am iesit de acolo cu 450gr. mai usoara cantarit.
cred ca e bine sa faci o fapta buna din cand in cand!mai ales ca nu se stie niciodata cand ajungem sa avem nevoie noi sau cineva din familie ,de sange.
Scris: Mar Iun 12, 2007 7:51 pm
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 11:39 am Mesaje: 211 Locaţie: constanta
Bravo tie ai facut un lucru mare,bunica mea odihnita sa fie,a donat sange ,cu regularitate
Cand a incetat sa mai doneze avea mari probleme cu tensiunea,i se ingrosau venele si avea tensiunea mare
Parerea mea este ca e bine si laudabil sa donezi cand situatia o cere,dar nu sa faci din asta o obisnuinta
Inca o data felicitari pentru gest
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google Adsense [Bot] şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum