Acum este Vin Ian 09, 2009 2:04 am

Ora este UTC + 2

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Cine este conectat

Cine este conectat În total sunt 2 utilizatori conectaţi :: 1 înregistrat, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator

Statistici

Statistici

195 mesaje | | |

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:36 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Locaţie: BUCURESTI
Un ascultator suna la un post de radio.
Buna ziua!
Buna ziua! Va ascultam.
Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
identitate pe numele Gherasim Mihai.
Asa, si?
Pai, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:38 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

O blonda vine la doctor cu urechile rosii. Doctorul intreaba:
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra? Blonda zice:
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche. Neconvins, doctorul:
- Si ce s-a intimplat cu urechea cealalta?
- Boul dracului a mai sunat inca o data...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:41 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Intr-o zi,la usa unei batrane bate un domn,elegant imbracat,cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida,ca tipu incepe:

- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea,arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar,explicand:

- Stati linistita,daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor,promit ca mananc eu ce ramane!

Dupa ce asculta toata povetea,tremurand de nervi,batrana ii raspunde:

- Sper ca ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!!!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:43 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de
faliment,sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne....

-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi
si poate miine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne.....

Primul se duce la al doilea:

-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:46 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:48 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Experiment cu limbrici... Un grup de cercetatori americani a facut un experiment stiintific: patru limbrici au fost pusi in patru borcane separate. Primul limbric intr-un borcan cu alcool, al doilea limbric intr-un borcan cu fum de tigara, al treilea limbric intr-un borcan cu sperma, iar al patrulea limbric intr-un borcan cu pamint.

Dupa ce limbricii au petrecut o zi in borcane, s-au deschis borcanele si s-a constatat ca: primul limbric, cel aflat in alcool , era MORT; al doilea limbric , cel din fumul de tigara era MORT; al treilea limbric aflat in borcanul cu sperma era si el MORT. In schimb, al patrulea limbric, care statuse in pamant, era VIU. Lectia invatata din acest experiment: atita timp cat bei, fumezi si faci sex... nu ai limbrici.

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:48 am 
Neconectat
Socrela
Socrela
 E-mail  WWW  YIM  Profil

iata inca un motiv pt care nu trebuie sa le dam copiiilor lapte de vaca.... :lol: :lol: :lol:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:50 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, ... si cu cine seamana?
- ... degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:57 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Un programator mergea pe strada cind o broasca il striga si ii spune:
- Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta.
Programatorul lua broscuta, o puse in buzunarul lui si merse mai departe. Broscuta striga:
- Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta si voi sta cu tine o saptamina.
Programatorul scoase broscuta din buzunar, se uita la ea, zimbi si o puse inapoi in buzunar. Broscuta urla din nou:
- Daca ma saruti, am sa ma transform intr-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine o saptamina si voi face orice vrei.
Programatorul scoase broscuta din buzunar, ii zimbi si o puse inapoi in buzunar. in final, broscuta il intreba:
- Care-i problema? ti-am spus ca ma voi transforma intr-o printesa foarte draguta, voi sta cu tine si voi face absolut ce vrei tu. De ce nu vrei sa ma saruti?
Programatorul spuse:
- Uite, eu sint un programator. Eu nu am nevoie de prietena, dar o broscuta care vorbeste, asta e ceva…

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 9:58 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Angajatii unor companii din diferite tari sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun.

Elvetianul: - Din banii de prima imi cumpar o barca. - Si cu restul? - Cu restul imi renovez fatada casei.

Englezul: - Din banii de prima imi cumpar o motocicleta. - Si cu restul? - Cu restul ma duc intr-o excursie.

Romanul: - Din banii de prima imi cumpar un pulover. - Si cu restul? - Restul mi-l da mama

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 10:00 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Un vames iese la pensie. Colegii se gandesc ce cadou sa ii faca. Prima sugestie: “Un Mertzan ultimul tip, full options…” Neah, e prea putin… Altul zice: “O vila, doua etaje, cu piscina, gradina mare, fantana arteziana…” Neah, e prea putin, e totusi o ocazie deosebita. Altul se trezeste si zice: “Toata spaga din vama din ziua urmatoare?” Esti nebun?!? Da-l dracu’ ca e prea mult!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 30, 2007 5:46 pm 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

pilotii au uitat microfonul de comunicatie cu pasagerii deschis. Zice unul: "Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mancam?" Celalat raspunde: "Mancam mai intai." Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa, dar se impidedica si cade, faza la care o batrana zice: "Nu te grabi, maica. N-ai auzit? Mai intai vor sa manance!"

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 01, 2007 7:05 am 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Doi tipi se ciocnesc din greseala intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: - Imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! - Sincer, si eu ma uit dupa a mea, Cred ca ne-am ratacit. - Dar cum arata sotia dvs? Poate mergem sa le cautam impreuna! - Inalta, picioare lungi, 90 - 60 - 90, dar a dvs? - Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta!...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 01, 2007 7:10 pm 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc. Intre ei se afla o punga mare de hartie. Indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie. Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari. Indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap. e o sticla de vin, zice agentul. Am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap: - Bun schimb ai facut...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 02, 2007 7:42 pm 
Neconectat
Mamic experimentat
Mamic experimentat
 E-mail  Profil

Doua tipe, de mult timp prietene,se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa, ca fetele. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar, pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice: - Draga, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa! Cealalta raspunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru' asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni. - Bine, bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc,zice a doua - Eh, eu n-am, da' oi gasi eu ceva... A doua zi se intalnesc barbatii. - Bai... Unde au fost ma nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.. -Tu stai bine.. A mea, cand a venit, avea o panglica pe fund pe care scria: "NU TE VOM UITA NICIODATA. Fratii Grozavu"

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Ora este UTC + 2