În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Alege daca iti doresti baietel sau fetita urmarind acest grafic! Varsta mamei de la 18 la 45 ani ( conform calendarului chinezesc ) este in partea stanga in timp ce luna conceptiei este in partea de sus. Urmarind unde se intersecteaza aceste doua informatii pe grafic puteti afla daca veti aveaa baiat sau fata. Astfel, va puteti chiar planifica sexul copilului. Acest grafic a fost descoperit intr-un mormant Regal langa Pekin, China, iar originalul se afla la Institutul Stiintific din Pekin. Se crede ca a fost conceput acum 700 ani. Acuratetea graficului a fost demonstrata de mii de oameni si se crede a fi de 99%.
Cum il folositi: Urmariti casuta unde se intersecteaza varsta mamei cu luna conceptiei. De exemplu daca o femeie are 27 ani si copilasul este conceput in Ianuarie atunci va avea o fetita. Graficul se bazeaza pe luna conceptiei si nu pe cea a nasterii! Pe grafic B=baiat iar spatiu alb=fata.
Sunteti pregatiti sa incercati? Daca esti mamica, verifica luna conceptiei si varsta ta lunara ( adauga 9 luni la varsta ta reala pentru a determina varsta lunara ) pe grafic.
Informatiile prezentate aici sunt doar pentru distractie! Nu este un substitute pentru sfaturile medicului sau un instrument pentru a diagnostica si trata probleme! Desi se pare ca ar avea o acuratete de 99%, acest graphic nu este un instrument stiintific si nu trebuie sa luati decizii in functie de acesta!
SPUNE-NE DACA A FUNCTIONAT!
Raspunde la sondaj si comenteaza. suntem curiosi care este rata exacta a corectitudinii acestui grafic. Aplicati metodaq si pentru copilasii pe care ii aveti deja!
Membru din: Sâm Aug 05, 2006 10:41 am Mesaje: 11 Locaţie: bucuresti
Mmmmm,la mine nu a functionat...Luna conceptiei 04 si varsta 22si trebuia fata....dar am baiat... littleangel.gif
_________________ simona
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Aug 05, 2006 12:43 pm
Site Admin
Ai adaugat la varsta pe care o aveai in mometul conceptiei 9 luni? Pt ca de ex daca esti nascuta in august si ai 22 ani si adaugi 9 luni varsta chinezeasca iese 23 ani....
vali_plus3
Subiectul mesajului: sexul copilului
Scris: Sâm Aug 05, 2006 1:39 pm
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 11:39 am Mesaje: 211 Locaţie: constanta
mai fetelor,la mine iese fetita intr-o fericire,desi la echo au spus de 2 ori ca e baiat,va zic eu cat de curand daca functioneaza
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Mai, nici la mine nu s-a potrivit... aveam 26+9luni=27ani, si fericitul eveniment s-a produs in martie, n-avea cum in februarie... si e ditamai baietoiul!
Scris: Lun Aug 07, 2006 1:17 pm
Muc cel Mic
Membru din: Vin Mai 12, 2006 11:48 pm Mesaje: 3 Locaţie: Bucuresti
Buna, eu stiam ca se ia in considerare varsta pe care o aveai in momentul conceptiei... la mine daca iau in considerare vasta de 24 ani cat aveam cand l-am conceput si luna Ianuarie cand s-a nascut iese bine, adica baietel,... dar daca pun varsta de la nastere iese fetita...
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Aug 07, 2006 1:20 pm
Site Admin
Da, este varsta in momentul conceptiei, la care se adauga 9 luni pt ca e vorba de varsta calculata dupa calendarul chinezesc.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Aug 08, 2006 1:45 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Daca iau in considerare virsta fara cele 9 luni iese bine, cu cele 9 luni nu mai iese....
Scris: Lun Mai 21, 2007 8:10 am
Super mamic
Si le mine trebuia sa fie tot baiat, si eco a zis tot baiat, dar a iesit fata!
_________________ Minunea noastra
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Mai 21, 2007 9:42 pm
Socrela
Mie mi-a zis de la inceput ca este baiat si asa a fost.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum