În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Subiectul mesajului: Patrunjelul si silueta ideala!
Scris: Vin Mar 03, 2006 5:20 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 552 Locaţie: Copenhaga - DK
Salata de patrunjel (tabouli)
6 legaturi de patrunjel se spala bine si se aleg numai frunzele si coditele fragede. Se toaca marunt, amestecandu-se apoi cu o cantitate egala de frunze proaspete de menta tocate. Se adauga o lingura de bulbur (grau sfaramat) care a fost inmuiat in apa calda 30 minute, o rosie mare taiata in cuburi mici si zeama de la jumatate de lamaie. Menta proaspata se poate pastra peste iarna in congelator. Salata se mananca in cursul zilei ori de cite ori iti este foame.
La micul dejun:
O cafea fara zahar si un fruct (portocala, grapefruit, capsuni sau mar)
La pranz:
Un piept de pui la gratar sau fiert si un mar
La cina:
Un ou fiert, un morcov mare crud si un mar
Atentie! Se beau cel putin 3 litri de apa / ceai fara zahar / bors crud. Sunt interzise sucurile. Curele cu patrunjel sunt contraindicate femeilor insarcinate si celor care alapteaza. In aceste cazuri, se poate consuma totusi patrunjel doar in cantitati mici, in salate, supe si ciorbe).
Scris: Dum Mar 05, 2006 10:14 pm
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Toate ca toate, da io' patrunjel in forma asta nu mananc!!! Si prea seamana meniul cu ce am avut eu in regim si asta nu se face Ca piept de pui, morcov si ou fiert cred ca nu mai mananc in viata mea!!!
Scris: Dum Mar 05, 2006 11:24 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 552 Locaţie: Copenhaga - DK
Eu sunt fan patrunjel, morcovi si tot ce este leguma. Sunt moarta dupa ele! Ca deh, am crescut la tara, la bunica!
Scris: Sâm Mar 18, 2006 3:09 am
Muc cel Mic
mami_de_andi scrie:
Toate ca toate, da io' patrunjel in forma asta nu mananc!!! Si prea seamana meniul cu ce am avut eu in regim si asta nu se face Ca piept de pui, morcov si ou fiert cred ca nu mai mananc in viata mea!!!
mami_de_andi_si_razvan
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mar 18, 2006 8:38 am
Super mamic
Bea, acu daca stau sa ma gandesc bine si eu tot pe la tara am crescut, si taaare buni erau morcovii tineri furati printre garduri din gradinile vecinilor... asa, cu o doza zdravana de noroi pe ei! Da' in mancare tot nu-mi placeau! Bine, nici acu nu-mi plac, nici fierti nici cruzi, nici ei, nici altii (legumi, ca sa zic asa... ), da mai mananc din nevoie, ca mi-ar fi prea reu sa stau sa aleg de prin ciorbita fir cu fir... Ma si vad!!! Da sa stiti ca mararul imi place tare! Si leusteanul daca e putin! Si cam atat!! PDT_07
Scris: Joi Iun 01, 2006 9:36 pm
de pastilele "cura de slabire"ati auzit?cica sunt foarte bune!o sa incerc eu si va spun cum e.
mami_de_andi_si_razvan
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Iun 01, 2006 9:38 pm
Super mamic
Am tot auzit de diverse medicamente pentru slabit, dar nimic de bine! daca stii ceva bun, zi si mie, ca ma intereseaza sa scap de alea 10 kg in plus!
Scris: Vin Iun 02, 2006 8:52 pm
a luat o vecina dea mea si se vede.nu sunt medicamente ,sunt ceaiuri comprimate in pastile.au efect.incerc si va anunt
mami_de_andi_si_razvan
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Iun 03, 2006 8:20 am
Super mamic
Pai aste[ptam pareri din experienta! Eventual daca afli, zi si mie cum se numesc.
Scris: Sâm Iun 03, 2006 1:18 pm
se numesc pur si simplu<cura de slabire>costa in jur de 330.000lei.sunt niste capsule colorate ,vreo 40 si se iau pe culori.icerc sa fac rost de adresa de mail a producatorului ca am aflat ca da orice informatie legata de asta.va tin la curent daca va intere.si eu as avea de dat niste kg.jos asa ca lasati pe mine
andrejuly
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Aug 27, 2006 10:20 am
Mamic incepator
Membru din: Dum Aug 20, 2006 1:39 pm Mesaje: 269 Locaţie: bacau,romania
daca e ceva natural sunt bune dar fara o oarece dieta si efort fizic nu cred sa isi faca cine stie ce efect
claussia
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 09, 2007 9:25 am
Super mamic
mama de gemeni scrie:
se numesc pur si simplu<cura de slabire>costa in jur de 330.000lei.sunt niste capsule colorate ,vreo 40 si se iau pe culori.icerc sa fac rost de adresa de mail a producatorului ca am aflat ca da orice informatie legata de asta.va tin la curent daca va intere.si eu as avea de dat niste kg.jos asa ca lasati pe mine
Ma intereseaza si pe mine fff mult.Poate ne dai o adresa de mail , ceva....
_________________ Minunea noastra
nicotoia78
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Mai 15, 2007 10:12 pm
Muc cel Mic
Am gasit si eu un regim cu care se slabeste un kg pe zi.
Nu l-am incercat,dar vi-l dau si voua.
1zi-branza vaci si 2l apa
2zi-fructe,de un singur fel si apa
3zi-oua fierte,max.6
4zi-cartofi fierti
5zi-piept pui sau peste la gratar
6zi-morcovi cruzi
BAFTA!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum