În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Mar Aug 01, 2006 11:39 am Mesaje: 211 Locaţie: constanta
de fapt doua,prima ar fi sa ma invatati si pe mine din ce culori se obtine visiniu,grena,iar a doua sa scoateti subiectul acesta dupa ce primesc raspunsul,pt ca nu cred ca isi are locul aici,dar nu stiam unde sa mai intreb
multumesc!
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
La ce? La acuarele?
visiniu-rosu+putin albastru+negru
grena-rosu+negru
Daca e vorba de altceva... spune, ca acus nu-mi vine alta idee despre ce poate fi vorba...
Scris: Mar Aug 08, 2006 7:19 am
Mamic incepator
este vorba despre colorarea lavabilului pt zugravit,in culoarea visiniu sau grena,din ce combinatie iese ,ca visiniu sau grena nu aveau,iar sotul meu vrea neaparat aceasta culoare pt niste stalpi imbracati in rigips?
Colorezi varul cu solutie sau praf? Oricum ar fi il prepari separat si incerci apoi sa pui in putin var sa vezi ce se obtine...
Daca vrei grena folosesti doar rosu si putin negru, iar la visiniu, care din cite stiu eu are o usoara tenta de mov, mai pui putin, foarte putin albastru... Adaugi negrul cite putin, pina obtii ceea ce vrei, mai probezi...
Totusi mai simplu ar fi sa mai cautati grena, e imposibil sa nu gasiti la alte magazine...
Scris: Mie Aug 09, 2006 8:49 am
Mamic incepator
multumesc mult de raspunsuri,pigmentul este lichid si exista multe culori,dar vezi tu,maistru bidinea,trebuia sa aiba o nemultumire acum i-a trecut
, maistrul bidinea? Avanseaza-l la maistru trafalet! Cu placere! Spor la colorat!
Scris: Sâm Aug 12, 2006 5:59 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Aug 08, 2006 2:52 pm Mesaje: 66 Locaţie: petrosani
Vad ca te pricepi la zugravit VALD_MAMI!
Scris: Dum Aug 13, 2006 2:26 am
Moderator
Eh, o singura data au zugravit "meseriasii" casa, ca eu eram o balena...si cind am facut inspectia mi-am pus mainile in cap...defect profesional, ochiul meu...Nu-mi mai trebuie sa faca "meseriasii" nik in casa mea...ce facem noi cu mainile noastre e bun facut!
Scris: Dum Aug 13, 2006 1:41 pm
Mamic in devenire
Membru din: Mar Aug 08, 2006 2:52 pm Mesaje: 66 Locaţie: petrosani
Aia da ,ai dreptate noi facem ca pentru noi ,altii rezolva repede ii intereseaza doar banii!
Scris: Mie Aug 23, 2006 1:55 pm
Mamic incepator
Membru din: Dum Aug 20, 2006 1:39 pm Mesaje: 269 Locaţie: bacau,romania
daca va pricepeti de ce sa dati banii la altii/macar va iese exact ce ati vrut
eu o singura data am dat cu trafaletul la scoala ca am chiulit la practica in iunie si cand au avut de vopsit peretii ne-au pus pe noi cei care eram restantieri cu practica
anu urmator m-am mutat la profil teoretic,nu mi-a mai trebuit tehnic
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Aug 24, 2006 4:31 am
Moderator
Sa inteleg ca nu ti-a placut sa dai cu trafaletul.... ...Eram balenuta, adica insarcinata in 7 luni cind a fost faza cu zugravitul, dar a fost prima si ultima oara cind am apelat la meseriasi...Nu-i greu, totul e sa vrei!
Scris: Dum Mai 13, 2007 11:26 pm
Socrela
vad ca nu s-a mai postat pe acest topic de mult dar totushi am shi eu o rugaminte poate sa imi michoreze shi mie cineva o poza sa o pun la avatar?
va rog mult de tot!!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum