În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Subiectul mesajului: Exercitii pentru fesieri cu foto
Scris: Lun Aug 07, 2006 8:36 am
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 552 Locaţie: Copenhaga - DK
Incepem cu o usoara INCALZIRE in care efectuam 20 rotiri de glezna, 20 rotiri de genunchi spre exterior si apoi spre interior, 30 semigenuflexiuni, 20 fandari in fata cu genunchiul drept apoi stangul, cat mai joase. Ne asezam in sezut si departam picioarele la 180 grade, ne aplecam in fata "pana cand atingem cu abdomenul salteluta" apoi ne aplecam spre genunchiul stang pana-l atingem cu fruntea, respectiv dreptul.
Primul exercitiu se executa conform imaginii, ridicand genunchiul lateral cat mai sus posibil. Efectuam 40 repetari pentru fiecare genunchi in 4 serii. Nu facem pauza decat dupa terminarea exercitiului, chiar daca simtim ca ne arde. Cu cat durerea este mai mare cu atat satisfactia ulterioara va fi mai mare si efectul mai rapid.
- Al doilea exercitiu consta in ridicarea calcaiului catre tavan apoi armarea piciorului, strangand calcaiul la sezut, conform imaginii. Vom executa de asemenea 4 serii a cate 40 repetari pentru fiecare picior, fara pauza.
- Daca ai obosit si chiar daca nu ai obosit, urmatorul exercitiu are rolul de a te odihni intr-un mod activ. Te intinzi cu fata in jos, sprijini barbia pe manute, privirea orientata inainte. Te gandesti la privirile pline de apreciere asupra corpuli tau atunci cand esti in public si executi urmatoarea miscare. Ridici piciorul in spate cat mai sus, eviti sa indoi genunchiul, varfurile degetelor intinse. Executam 3 serii a cate 40 repetari pentru fiecare picior, fara pauza.
- Dupa ce ai terminat exercitiul, poti sa te stergi daca este nevoie cu un prosop, sa bei o gura de apa, apoi te intinzi pe spate. Intinzi piciorul drept jos si ridici piciorul stang catre tavan. Ridici varful piciorului drept sprijinindu-te pe calcai, flexezi putin genunchiul. Miscarea se executa ridicand bazinul catre tavan cat de sus poti. Dupa ce ai terminat o serie cu un picior treci la celalalt fara pauza. Executam 4 serii a cate 40 repetari stanga/dreapta. Acest exercitiu este foarte bun atat pentru fese cat si pentru pulpe, tonifiant cat si anticelulitic, cu siguranta daca vei lucra corect, vei simti.
- Pentru a incheia sedinta in forta, trebuie sa mai faci un singur lucru foarte usor si anume: te asezi conform imaginii ulterioare sprijinindu-te in palme si genunchi, intinzand unul dintre picioare in spate cu genunchiul rotit usor spre lateral si ridici piciorul cu glezna catre tavan, cat mai sus. Se vor face 3 serii a cate 50 repetari alternative, cu pauza la schimbarea piciorului.
Dupa acest antrenament intens vei constata ca te vei simti mult mai bine decat atunci cand l-ai inceput iar starea ta fizica si psihica va fi exceptionala. Rezultatul este garantat in 2 saptamani de antrenament zilnic.
sursa: ele.ro
Scris: Mar Noi 14, 2006 11:36 am
Muc cel Mic
Super pozele.MUltumim pt ele
Beatrice
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Noi 14, 2006 6:18 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 552 Locaţie: Copenhaga - DK
Eu sper sa va apucati si de ele!
Scris: Mie Mai 09, 2007 9:20 am
Super mamic
Eu le fac, dar, sincer sunt prea multe repetari...Adica deja obosesc la primul exercitiu..
_________________ Minunea noastra
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 09, 2007 6:12 pm
Socrela
Bine macar ca faci. Eu nici nu am incercat sa vad daca e greu sau nu
claussia
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Mai 10, 2007 12:02 pm
Super mamic
Macar am vointa...incet , incet sper sa scap de grasime
_________________ Minunea noastra
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Mai 27, 2007 10:06 am
Socrela
fetelor ce va obositzi atat cu silueta ca diar atzi fost alese odata
Scris: Lun Mai 28, 2007 10:01 pm
Socrela
Pai si asta inseamna ca nu trebuie sa ne mai ingrijim?
Scris: Mar Mai 29, 2007 7:09 am
Socrela
nu mai.....dar nici sa nu fitzi atat de ingrijorate....
Scris: Mar Mai 29, 2007 7:31 am
Mamic experimentat
Membru din: Mie Apr 25, 2007 10:21 am Mesaje: 358 Locaţie: onesti
eu una ma simt prea grea si de asta as vrea sa mai dau jos.
Scris: Mar Mai 29, 2007 7:34 am
Socrela
una este sa ai peste cu ceva mai mult shi alta este sa aratzi bine shi sa vrei sa slabeshti........
Scris: Mar Mai 29, 2007 7:39 am
Mamic experimentat
Membru din: Mie Apr 25, 2007 10:21 am Mesaje: 358 Locaţie: onesti
Am 67 kg si inainte aveam 55,e oare mult????
Scris: Mar Mai 29, 2007 7:43 am
Socrela
depinde de innaltzime ......... cunosc fete care au 65 kg la 1.65 shi arata bine din cauza ca au oasele grele .........
Scris: Mie Mai 30, 2007 9:01 pm
Socrela
Nu este chestie de ingrijorare neaparat. Dar eu de exemplu vreau sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata. Atunci mi se parea mie ca "aratam bine" . Si ma refer strict la silueta. Eu nu cred ca faptul ca ai nascut este o scuza ca sa ramai cu kg in plus.
Scris: Sâm Iul 26, 2008 4:27 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
claussia scrie:
Eu le fac, dar, sincer sunt prea multe repetari...Adica deja obosesc la primul exercitiu..
De acord! din primul am inceput cu 40...ce repetari ca nu mai puteam sta in picioare, urmatoarele 2 doar 20 fara nici o repetare ca nu mai respiram...iar la ultimul....am clacat... Trag speranta macar cite 20 din fiecare sa reusesc sa fac ...macar o data la 2 zile...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum