În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Joi Mar 30, 2006 10:07 am Mesaje: 3 Locaţie: Bucuresti
Super! Imi place din ce in ce mai mult site-ul, desi abia ieri am aflat de voi! Felicitari!
_________________ Lia si Alexandru, iubirea mea
Muc cel Mic
Subiectul mesajului: Multumim!
Scris: Vin Mar 31, 2006 9:04 am
Site Admin
Multumim! Ma bucur mult ca ti-au placut micile surprize; sigur mai vin si altele, chiar daca la unele e de lucrat mai mult. Intre timp a mai aparut ceva: Chat. (Trebuie sa fii logata pe forum pentru a putea participa la discutii).
http://www.muccelmic.com/forum/chat.php Desi inca nu suntem complet multumiti de varianta aleasa, pentru ca au fost cereri in sensul asta s-a facut rapid! Asteptam opinii legate de asta.
Ca aici parerea voastra e cea mai importanta si nu o spun numai asa, ca sa dea bine.
Alex
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Mai 14, 2006 9:16 am
Foarte frumos.
Muc cel Mic
Subiectul mesajului: Nou pe www.muccelmic.com - Calculator ovulatie
Scris: Lun Mai 22, 2006 9:21 am
Site Admin
Muc cel Mic va ofera acum si un calculator al ovulatiei, care va da posibilitatea, alaturi de calculatorul datei nasterii, de a vedea data estimata a ovulatiei si a nasterii (aici aveti posibilitatea de a alege perioade diferite de durata a ciclului menstrual).
Il puteti gasi aici:
http://www.muccelmic.com/muccelmic/calc ... 7930fd3623
Janina
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Mai 23, 2006 2:35 pm
Moderator
Membru din: Sâm Mar 04, 2006 4:03 pm Mesaje: 207 Locaţie: Bucuresti
misto, si foarte practic pt noi femeile
mami_de_andi_si_razvan
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Mai 23, 2006 2:50 pm
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
F f practic si de folos... Ca tocmai ni s-a rupt prezervativul... si asa, calculand, am descoperit ca sunt fix la ovulatie... si pt ca vreau bebe, dar nu cand se intampla, ci cand aleg... am fugit repejor dupa pilula de a doua zi; e prima oara cand o iau si bine ca am aflat ca sunt la ovulatie si am luat masuri... ca altfel... cine stie...
Scris: Mar Mai 23, 2006 10:28 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 553 Locaţie: Copenhaga - DK
Oooo, foarte misto! Roxana, pai ia vezi... Poate bb2, ceva? La noi nu se prea intampla sa se rupa, sper sa nu avem nici de acum surprize ca apoi ma apuc si eu sa calculez, una, alta!
Grafice crestere copii - Aceste masuratori vor deveni un bun indicator despre starea generala de sanatate a copilului, in special in primii 3 ani. Copiii care au o alimentatie echilibrata, primesc dragostea si atentia celor din jur si nu au boli deosebite vor creste urmand o curba normala.
http://www.muccelmic.com/muccelmic/arti ... p?tPath=36
FELICITARI ROXANA,PENTRU SITE,E MINUNAT,E CEL MAI COMPLET SITE PENTRU PARINTI SI COPILASI,INTRU CU DRAG AICI,SI ....,AM PROMIS CA VOI REVENI CU MARE DRAG PE FORUM,O VOI FACE,SI SUNT LA DISPOZITIA ORICAREI MAMICI CARE AR DORI SA MA INTREBE CEVA,...AM EXPERIENTA CRESTERII SI EDUCARII A 3 COPILASI PANA IN 7 ANI,INSA NU M-AM LOVIT DE PREA MULTE PENTRU CA DUMNEZEU A FOST BUN CU MINE SI M-A FERIT DE GREU!
_________________ ..iubesc aceasta zi,e dar divin,ma inchin in fata DRAGOSTEI SI-A VIETII!..
! Multumim mult pentru aprecieri! Asta ne da si mai mult curaj si mai multa putere sa muncim si sa facem ceva deosebit pentru voi. Poate e greu de crezut penrtu unii, dar tot ce facem e din pasiune si din dragoste pentru copilasi si parinti si speram sa fim pe placul tuturor - desi asta e cam greu... In orice caz, Muc cel Mic va promite surprize non stop, informati, jocuri, concursuri si... mai vedem noi! Si asteptam cu interes si propunerile voastre, pentru ca sunt foarte importante - vrem sa va oferim exact ceea ce va doriti si mai mult
laura titiriga
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Noi 17, 2006 1:01 pm
Muc cel Mic
Membru din: Mar Oct 24, 2006 3:30 pm Mesaje: 16 Locaţie: slatina
esteun site cu totul special. Tineti-o tot asa
_________________ laura titiriga
beri
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Noi 23, 2006 2:49 pm
Muc cel Mic
Membru din: Dum Noi 12, 2006 10:50 pm Mesaje: 21 Locaţie: Odorheiul Secuiesc
intr-adevar sunt chestii foarte importante si de folos aici...am incercat la chat....n-am putut sa uit la calculatorul de ovulatie...mai incerc
Scris: Mar Mai 08, 2007 1:02 am
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 860 Locaţie: Slatina
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum