În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
1. Principii generale de organizare a concursului
1.1.Promotia este organizata de Muc cel Mic in perioada 18 aprilie 2007 – 31 mai 2007.
Mecanismul concursului:
1.2 Participarea la concurs nu este conditionata de achizitionarea niciunui produs.
2. Conditii de participare la concurs
2.1. Pot participa toti utilizatorii site-ului Muc cel Mic.
2.2 NU se accepta in concurs mai multe participari ale aceluiasi concurent.
3. Inscrierea la concurs
Inscrierea la concurs se va face pe adresa de de email: concurs@muccelmic.com , trimitand o poza in format electronic pe tema propusa.
La inscriere se vor furniza urmatoarele date, necesare contactarii castigatorului:
-Numele Dvs
-Adresa de email
-Datele copilului (nume, prenume, varsta, localitate)
-Un titlu semnificativ pentru imagine
4. Desemnarea castigatorului
Clasamentul se va realiza in functie de numarul de voturi si nu dupa nota acordata imaginii.
Clasificarea pozelor participante o veti gasi intrand in albumul Eu si tati... ce echipa! - Cele mai votate Sistemul permite acordarea de 1 vot de catre fiecare participant pentru aceeasi imagine.
Pentru a vota o imagine trebuie mai intai sa va spuneti parerea in legatura cu aceasta, astfel ca fiecare vot trebuie insotit de un comentariu.
Pt a posta un comentariu vedeti in josul paginii, sub imaginea aleasa, "Adauga un comentariu" - scrieti-va numele si comentariul si click OK. Apoi votati, alegand nr de stelute dorit.
Imaginea castigatoare va fi cea cu nr cel mai mare de voturi (insotite de exact acelasi numar de comentarii).
Daca se decide un alt mod de departajare a castigatorilor se va anunta in prealabil, pentru fiecare concurs in parte.
Pozele trimise le veti gasi in Galeria Foto - Concursuri - Eu si tati... ce echipa! Orice incercare de fraudare va fi sanctionata cu eliminarea din concurs!
6. Acordarea Premiului
6.1. Desemnarea castigatorului va avea loc pe data de 1 iunie 2007. Numele castigatorului va fi publicat pe site-ul www.muccelmic.com in maxim 3 zile de la desemnarea castigatorului.
Premiile vor fi inmanate in termen de 14 zile de la data anuntarii castigatorilor.
8. Clauze Diverse
8.1.Prezentul Regulament este disponibil in mod gratuit pe toata perioada promotiei pe site-ul www.muccelmic.com.
8.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea in presa a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
8.3. Participarea la acest concurs implica acceptarea prezentului Regulament.
Ultima oară modificat de Muc cel Mic pe Sâm Mai 12, 2007 11:37 am, modificat 1 dată în total.
dumi
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Apr 18, 2007 12:06 pm
Muc cel Mic
Pacat ca eu inca n-am copilasi... sunt pe vine...
_________________ Nu merge codul BB pentru semnatura
missibogdana
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Apr 18, 2007 12:49 pm
Mamic in devenire
Membru din: Dum Apr 01, 2007 12:25 pm Mesaje: 55 Locaţie: Finland,Mariehamn
Roxana la concursul FOTO EU SI TATI pot participa doar cei din RO sau si cei de peste hotare? orcum noi nu participam pt premii
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Apr 18, 2007 1:00 pm
Site Admin
Poate participa oricine, insa premiile se trimit doar pe teritoriul Romaniei.
missibogdana
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Apr 18, 2007 4:43 pm
Mamic in devenire
Membru din: Dum Apr 01, 2007 12:25 pm Mesaje: 55 Locaţie: Finland,Mariehamn
MULTUMIM ASTA NE INTERESA NU PREMILU IN MOD SPECIAL
timoftelucian
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Apr 19, 2007 7:52 am
Muc cel Mic
Buna.Ne-am inscris si noi,adica eu si tati.Va pupa Teo
claussia
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Apr 19, 2007 12:51 pm
Super mamic
Si noi ne-am inscris! Speram la cat mai multe voturi!
_________________ Minunea noastra
timoftelucian
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Apr 19, 2007 1:34 pm
Muc cel Mic
unde putem vedea album cu toate pozicile?
Muc cel Mic
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Apr 21, 2007 11:25 am
Site Admin
Albumul concursului il puteti vedea in site, in Galeria Foto - mai jos pe pagina este Albumul Eu si tati... ce echipa!
Sau dati click pe linkul de mai jos pentru a intra direct acolo:
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum