În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Mar Aug 29, 2006 2:54 pm Mesaje: 12 Locaţie: Bucuresti
Suntem dezamagiti!
Nu am primit nici un cadou pana acum cu toate ca scria in regulament ca premiul va fi trimis in 2 saptamani!
cotuca
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Dec 28, 2006 2:35 pm
Mamic in devenire
Membru din: Sâm Noi 11, 2006 3:07 pm Mesaje: 66 Locaţie: Constanta
gabix79 scrie:
Suntem dezamagiti! Nu am primit nici un cadou pana acum cu toate ca scria in regulament ca premiul va fi trimis in 2 saptamani!
ooops!!!
_________________ NIKI,CATARATA PE BIROU...
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Dec 29, 2006 10:56 am
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 860 Locaţie: Slatina
gabix79, vei primi premiul! Pt ca toate concursuruile care s-au facut aici au fost onorate cu premii!!! [/b]
Scris: Mar Ian 16, 2007 1:56 pm
Muc cel Mic
16.01 ..........nu am primit premiul!!!!!
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Ian 17, 2007 12:19 am
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 860 Locaţie: Slatina
gabix79 scrie:
16.01 ..........nu am primit premiul!!!!!
Ia legatura cu administratorul, vezi ce-ti spune!
Daca te duci in prima pagina a site-ului, vei vedea la "informatii" (cam pe la mijlocul paginii, pe lateral-stanga) daca e online sau nu, si acolo ii poti trimite un mesaj!
Scris: Mie Ian 17, 2007 1:37 pm
Muc cel Mic
multumesc pentru sfat! nu voi face asta!
nu e vorba de premiu in sine ci de situatie. atata timp cat promit ceva......
in afara de faptul ca in regulament scria ca premiul va fi trimis in 2 saptamani si a trecut de atunci mai mult de o luna...am mai si fost sunata si mi s-a zis o zi in care voi primi premiul...am stat acasa si...surpriza ...nu a venit nmn.....Asta da bataie de joc!
luigi
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Ian 17, 2007 2:16 pm
Muc cel Mic
Premiul va fi livrat in cursul zilei de joi, 18 ianuarie ( din diverse motive, ce tin in parte de noi, de vacantele prelungite ale tertilor etc dar pentru care ne asumam vina, s-a intarziat livrarea premiului).
Pentru rezolvarea acestei probleme intr-un timp mult mai scurt, ar fi fost mai utila contactarea noastra decat tipatul in piata publica. Astfel, problema ar fi fost rezolvata cu siguranta mult mai repede.
Luigi Cazaciuc
gabix79
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Ian 17, 2007 2:47 pm
Muc cel Mic
Premiul va fi livrat in cursul zilei de joi, 18 ianuarie ( din diverse motive, ce tin in parte de noi, de vacantele prelungite ale tertilor etc dar pentru care ne asumam vina, s-a intarziat livrarea premiului). Pentru rezolvarea acestei probleme intr-un timp mult mai scurt, ar fi fost mai utila contactarea noastra decat tipatul in piata publica. Astfel, problema ar fi fost rezolvata cu siguranta mult mai repede.
Luigi Cazaciuc
Am scis un mail catre administratr si...nu am primit raspuns asa ca........
Nu inteleg ceva : din moment ce va asumati vina de ce mai faceti atata caz ("tipatul in piata publica")
saptamana trecuta am primit un telefon si mi s-a zis ca premiul va veni joi, 11 ian, fapt pentru care am stat acasa , degeaba si....asta m-a deranjat f mult: neseriozitatea
gabix79
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Ian 18, 2007 2:32 pm
Muc cel Mic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum