Acum este Dum Aug 01, 2010 3:52 am

Ora este UTC + 2

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Cine este conectat

Cine este conectat În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Statistici

Statistici

69 mesaje | | |

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 12:16 am 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 ICQ  Profil

Locaţie: Constanta
s-a terminat?
credeam ca e si azi...cu toate ca nu este 31 noiembrie ci 1 dec...
"1.4 Prioada de votare este 24 - 31 noiembrie, inclusiv, dupa care sistemul de vot va fi blocat"

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 12:18 am 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 ICQ  Profil

cineva chiar a vrut sa castige si mi-a scazut azi de la 9 la 6 ...intr-o singura zi....

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 12:31 am 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  Profil

Rusine sa le fie celor care si-au batut joc de acest concurs....RUSINEEEEE!!!!Chiar atata nesimtire,sa votati copiii cu nota 1 de au toti media 5???? :cry: Doamne cata rautate aveti in voi..... :cry:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 12:36 am 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 ICQ  YIM  Profil

Locaţie: Bucuresti
asmina_oana scrie:
Rusine sa le fie celor care si-au batut joc de acest concurs....RUSINEEEEE!!!!Chiar atata nesimtire,sa votati copiii cu nota 1 de au toti media 5???? :cry: Doamne cata rautate aveti in voi..... :cry:

Sunt de acord cu tine...nu pot sa cred ca membrii acestui forum s-au pretat la asa ceva...pacat, copiii sunt frumosi toti, dar parintii...ca notele pe care le-au dat :cry:

Si-am mai observat un fenomen curios, numai pe 30 noiembrie s-au inregistrat vreo 78 de membri noi...care banuiesc ca au votat deoarece votul nu e conditionat de nr de mesaje de pe forum...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 5:09 am 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 E-mail  Profil

Ce pot sa mai spun...sunt complet dezamagita.....cand am votat eu, in primele zile, erau numai note mari la toate pozicile, eu am dat note de la 8 in sus.....si au ramas tot mari..dupa ce am scris eu mesajul a doua zi dupa votul meu...am fost chiar dezamagita...aveam nota 6.. :shock:
si azi cand m-am uitat...toate pozele au note mici.....mi s-a parut ciudat...dar ce pot sa spun sau sa fac...doar sa sper ca Muc Cel Mic se va uita cu atentie la voturi..si va castiga..plimbaretul cel mai..plimbaret.. :sad:

Oricum, concursul mi-a lasat un gust amar...si nu vorbesc de copiii si de pozele participante...ei sunt superbi...sa ne traiasca si sa fie sanatosi..

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 01, 2006 1:20 pm 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  Profil

PENTRU MUC CEL MIC:
DA FACETI DOMNULE CEVA CU CONCURSURILE ASTEA!!!!!!
SCHIMBATI SISTEMUL DE ACORDARE A NOTELOR. SI EU PERSONAL AM DAT NOTE DE 1 LA UNII COPILASI CU TOATE CA ERAU TARE FRUMOSI CA SA LE SCAD PUNCTAJUL IN FAVOAREA ALTORA. DAR NU MI SE PARE CORECT. SI AU MAI FOST DISCUTII CU NOTELE ASTEA SI PE ALTE SITE-URI. NU V-ATI INVATAT MINTE? CHIAR NU SE GASESTE ALT SISTEM DE NOTARE?

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 02, 2006 2:03 pm 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  Profil

Locaţie: Langa puiul meu
lily_33 scrie:
cotuca scrie:
Muc cel Mic scrie:
La sistemul de vot se va da drumul din data de 24 noiembrie 2006 si veti avea la dispozitie o saptamana pentru a vota. fiecare membru inscris pe forum poate vota doar o singura data aceeasi imagine, cu o nota cuprinsa intre 1 si 10.

multumesc de raspuns!

Sunt nou-nouta pe acest forum, si ma bate gandul sa particip si eu la concurs. Nu am mai participat pana acum la astfel de concursuri pt ca pana acum mi se pareau discriminatorii. Si anume, voturile puteau fi influentate. Si aici este o bresa in sistem, desi se poate vota o singura data, in schimb te poti inscrie de cate ori vrei ca membru, cu nickuri diferite.

:sad: Imi pare rau ca pana la urma am avut dreptate. Cred ca cel mai bine e ca in astfel de concursuri pozele sa fie alese de un "juriu" (administratori de site, sponsori etc nu stiu, cineva care sa nu fie subiectiv)
:!: Parintilor care au votat mult prea subiectiv le atrag doar atentia ca in timp vrand binele copilului lor, s-ar putea totusi sa le faca rau, caci vine o vreme cand acestia trebuie sa se descurce singuri.
Fiecare crede ca poza lui este cea mai buna, si de aceea sugerez administratorilor sa tina cont de de acest subiectivism (normal pana la urma) si sa gaseasca alt sistem de votare. Personal cred ca administratorii de site sunt cea mai buna varianta ( asta in cazul in care nu aunt inscrisi si ei cu vreo poza ) :smile:

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 12:03 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin
 E-mail  Profil

Sistemul de vot permitea acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare fotografie intrata in concurs.
Faptul ca anii utilizatori au inteles sa avantajeze o anumita poza acordandu-i o nota mare si note extrem de mici pentru restul pozelor tine de fiecare utilizator in parte.
DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE TOTI COPIII MERITA NOTA 10 SI TOTI SUNT INVINGATORI !

Pe baza regulamentului concursului, castigatorul premiului este utilizatorul forumului cu user-ul gabix79 care a trimis poza intituta "Micul sofer! Vlad".

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 12:07 am 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 ICQ  Profil

felicitari!de la inceput i-am dat un 10!mi-a placut poza:)
am zis ca daca nu castig eu cu poza fetitei mele....va castiga el:)

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 12:41 am 
Neconectat
Mamic in devenire
Mamic in devenire
 E-mail  Profil

Felicitari gabix79....o poza foarte frumoasa! :D

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 2:19 am 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 ICQ  YIM  Profil

Felicitari castigatorului ! [smilie=kiss of love.gif]

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 10:31 am 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  YIM  Profil

Locaţie: Odorheiul Secuiesc
FELICITARI CASTIGATORULUI! TOTI COPII ERAU FRUMOSI!
Pacat ca s-a sfarsit asa...Era ceva si cu sistemul, mai multe dintre prietenele mele n-au putut sa voteze....asta e

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 10:42 am 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  Profil

Va multumesc!
Felicitari tuturor copiilor....toti meritau sa castige . Adevarul e ca ma asteptam ca majoritatea concurentilor sa aiba nota 10 la sfarsitul concursului dar.......
Succes tuturor la urmatoarele concursuri!

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 10:54 am 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  YIM  Profil

Locaţie: Odorheiul Secuiesc
tot participam la concursuri, dar oricum pentru fiecare persoana copilasul lui e cel mai drag...

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 04, 2006 12:08 pm 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 ICQ  Profil

Locaţie: slatina
Felicitari bebelui castigator Sper ca mamica sa e f. mandra de un asa copil. De fapt toti sunt draguti, nu-i asa fetelor? Mult noroc in anul care vine iar mos Nicolae sa le aduca cei mai bun

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 69 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2