Acum este Vin Ian 09, 2009 12:14 pm

Ora este UTC + 2

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Cine este conectat

Cine este conectat În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Statistici

Statistici

2 mesaje | | |

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un baietel de 2 ani are nevoie de ajutorul vostru
MesajScris: Mie Sep 20, 2006 11:57 am 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  YIM  Profil

Locaţie: Bucuresti
Sebi - Andrei Sebastian Slăvescu - a implinit pe 14 septembrie 2006 2 ani.

Din pacate Sebi sufera de Sindrom Alagille, o malformaţie genetică rară ce afectează în special ficatul prin lipsa căilor biliare intrahepatice.

Sebi are nevoie de transplant de ficat. În România această intervenţie este foarte dificil de realizat la o vârstă atât de mică. Operaţia se face cu mari şanse de reuşită la Clinica Saint Luc din Bruxelles (Belgia), dar intervenţia chirurgicală costă 85.000 € la care se adaugă costurile de şedere (aproximativ 10.000 € pentru o perioadă de 4 luni).

Transplantul de ficat are mari şanse de reuşită atunci când copiii transplantaţi sunt în stare clinică bună. Rata de supravieţuire este mai bună de 90% în astfel de situaţii, sau chiar peste 95% când se transplantează un fragment de ficat de la un donator viu. În cazul lui Sebi donator este tatăl. Dacă starea clinică a pacientului receptor nu este bună, nici şansele de supravieţuire post-transplant nu mai sunt atât de bune (80 - 90%). În plus în această situaţie sunt necesare şi terapii medicale intensive care să menţină funcţiile vitale ale pacientului. De aceea este importantă menţinerea unei stări clinice bune înainte de transplant şi trebuie avută in vedere programarea intervenţiei cât mai devreme în evoluţia bolii hepatice. (fragment din corespondenţa primită de la echipa de medici din Bruxelles).

Conturile bancare în care se pot face donaţii sunt deschise pe numele Horaţiu Slăvescu la Raiffeisen Bank, Agenţia Moşilor, Calea Moşilor nr. 221, sector 2, Bucureşti. Donaţiile se pot face în numerar la orice agenţie Raiffeisen Bank sau prin transfer bancar de la orice bancă.

Cont RON: RO68 RZBR 0000 0600 0744 3628

Cont EURO: RO34 RZBR 0000 0600 0825 7973, SWIFT: RZBRROBU

Gasiti mai multe detalii pe siteul lui Sebi: www.horatius.ro

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 22, 2006 8:08 am 
Neconectat
Super mamic
Super mamic
 E-mail  Profil

Locaţie: Slatina
Of, Doamne... De ce copii?... Cand vad un copilas bolnav, imi vine sa mor eu ca sa-i fie lui bine... Iar am inceput sa plang...
Daca as fi salariata, cel putin un salariu l-as dona...
O sa ma gandesc la o metoda... Ca nu putem vb de sume mici... Adica pana-n 50 ron...

Of, sa-l ajute Dumnezeu!... sanatate...

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2