În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
In data de 02.09.2006 au fost atacate mai multe servere web din lume de catre o organizatie de hakeri musulmani. Din pacate si unul din serverele noastre pe care se afla siteul www.muccelmic.com a fost afectat ceea ce a dus la intreruperea temporara a functionarii siteului si a afectat parte din fisierele de pe acesta.
In ultimele 2 zile s-a lucrat intens la remedierea problemelor aparute. De aceea, va rugam ca in cazul in care observati vreo problema tehnica legata de functionarea siteului sa ne-o semnalati pentru a putea fi remediata in cel mai scurt timp.
Va multumim.
Muc cel Mic
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Sep 08, 2006 11:38 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
:( Pe la ora 3-4 (ora Ro) a mers destul de greu site-ul, si forumul si magazinul, am postat raspunsuri, dar acum nu mai apar... si erau destule... :(
Scris: Vin Sep 08, 2006 12:34 pm
Site Admin
Datorita atacului asupra site-ului www.muccelmic.com de catre hacker-i de acum cateva zile, in ultima vreme s-au operat modificari majore in ceea ce priveste securitatea site-ului si a serverelor pe care se afla acesta.
In cursul zilei de astazi vor avea loc o operatiune tehnica majora, ce poate cauza intreruperi in functionarea in bune conditii a site-ului pentru anumite intervale de timp. Aceste operatiuni au ca scop imbunatatirea conditiilor de utilizare a acestui site de catre Dvs.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum