În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Ce ma oftic! Eu beau cafeaua si voi dormiti! :(
Azi speram sa ajungem la piscina, ca la mare nu se mai pune problema de intrat in apa, a fost un mic taifun si dupa ce ca era rece apa marii...Of, mare e impropriu spus, e intre Korea si Japonia, cu 2 deschideri la ocean, deci curenti reci cit cuprinde...Mi-e dor de "supa" Marea Neagra...Cica e singura mare de pe glob a carei salinitate este identica cu a lacrimilor si se poate inota cu ochii deschisi fara nici cel mai mic discomfort...
Scris: Sâm Aug 26, 2006 7:46 am
Mamic incepator
Membru din: Dum Aug 20, 2006 1:39 pm Mesaje: 269 Locaţie: bacau,romania
buna dimineatza!
sunt si eu pe aici
macar un pic ca pe urma plecpe afara nuami sa nu maiploua ca a plouat inspre dimineatza de am gasit asfaltul ud cand m-am trezit
acum cica a dat o tentativa de soare dar e bun si ala decat deloc
as vrea si eu la mare,n-am mai fost de foarte multi ani,eram pustoiaca pe atunci...dar nu imipermit sa ajung pe acolo asa ca ma resemnez in asteptarea de vremuri mai bune
vali_plus3
Subiectul mesajului: marea
Scris: Sâm Aug 26, 2006 9:17 am
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 11:39 am Mesaje: 211 Locaţie: constanta
va spun si eu neatza',dorindu-va o zi buna,azi nu ma mai dor asa tare cele 6 fire asa ca ies cu baietii
nu va mai necajiti cu marea,aici sufla vantul,poate spre amiaza sa fie de baie in mare
va pupic PDT_Love_09
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum