În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Ne-am luat alt carut si na ca trebuia musai geanta asortata... Asa ca... fis albastru la culoare, 2 fermoare verzi la asorte, intaritura, curea...si dai bataie... Are un buzunar mare in spate pentru prelata de ploaie, unul mai mic in fata cu fermoar pentru suzeta, biscuitei, servetele...si cel mare are si 3 benzi pentru biberoane si alte chestii care nu trebuiesc rasturnate...
Timp de fabricatie 2 zile plus o jumatate de zi alergatura la magazinutul cu ace, brice si carice unde se monteaza capse pe toarta (ca am fost de 2 ori ca prima oara era inchis )...
Nu vreau ca sa ma laud, dar se poate...cu putina bunavointa si imaginatie...
geanta
Scris: Mie Aug 23, 2006 2:03 pm
Mamic incepator
Membru din: Dum Aug 20, 2006 1:39 pm Mesaje: 269 Locaţie: bacau,romania
e foarte faina geanta!ai ceva indemanare din cate vad
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Aug 23, 2006 2:57 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
Pai ar trebui sa-ti deschizi firma mai! Auzi.... da' de vanzare n-ai ceva? Adica o geanta ca aia... dar alta culoare!
Ce sa zic, bravo tie!
Chiar daca as face...costul transportului din Corea in Romania... :(
Ma pasioneaza si am o multumire enorma cind stiu ca-i facut de mine si a iesit exact ceea ce aveam nevoie...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum