În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Acestea sint piesele:
-baza -un hexagon mare
-laterala- 6 piese
-capac- un hexagon mic (cu latura la jumatate din hexagonul mare)
Se stabileste intai dimensiunea hexagonului mare (latura de aprox. 50-60 cm), dupa care se calculeaza dimensiunile celorlalte piese. Se deseneaza tiparul pe hirtie, se croieste.
Se cos intai lateralele una de cealalta dupa liniile colorate la fel, apoi se pune baza, apoi capacul fara a coase o latura. Se umple cu bilute de polistiren (eu le-am gasit la selgros, erau la saci ca umplutura pentru fotolii) si am folosit aproape 3 saci (mi-a ramas si de 2 pernute )... Apoi se coase de mina si ultima laterala a capacului.
Eu am facut inca unul cu fermoar lung la baza, ca husa ca sa-l pot spala... E doar putina geometrie si putina imaginatie...
Scris: Dum Iul 23, 2006 9:42 am
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Si ce material ai folosit? Banuiesc ca ceva rezistent, nu?
Scris: Lun Iul 24, 2006 1:45 am
Moderator
Nu chiar. Dar il poti face din pinza tare, asa se numeste materialul acela cu care se repara canapelele si cred ca se mai gaseste la metraje, si apoi repeti procedura cu un material imprimat pentru husa.
Eu am avut, nu ride, un cearsaf plic cu bayer munchen (sau cum se scrie) de 1,35/190 si mi-au iesit ambele.
Nu cred ca se rupe asa usor pentru ca nu se umple pina la refuz si de altfel e cusut la masina nu de mina.
De ce l-am facut eu? Pentru ca sacul de bilute era aproape 200.000lei vechi, iar un fotoliu este in jur de 1.500.000lei vechi, deci pe mine m-a costat 600.000lei.
Scris: Mar Iul 25, 2006 9:49 am
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Pai gata, cum trec caldurile astea mari ma apuc si va anunt ce-a iesit; insa inca nu stiu de unde sa iau umplutura, bilutele in cauza.
Scris: Mar Iul 25, 2006 10:27 am
Moderator
Eu le-am gasit la SelGros, la raionul cu carucioare, patuturi, exact linga fotoliile autentice, purtau numele de "umplutura pentru fotolii"...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum