În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Va prezentam masina noastra, ultimul racnet de mercedes! 3 cutii de carton (de la pampersi), 4 role de banda, folie transparenta (de la o cutie smacheroasa), cutiute de iaurt, markere, o farfuriuta de plastic, folie de aluminiu (din-aia pt bucatareala)...si ceva imaginatie...
Poze cu Vlad in ea o sa pun altadata ca inca nu le-am scos din aparat...si acu aparatul e in bagaj...
Scris: Sâm Iul 08, 2006 12:02 am
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 860 Locaţie: Slatina
Mama mama, ce masina!!! Pai gata, poate pleca la agatat! Mai trebuie un casetofon, si aia e!
Scris: Sâm Iul 08, 2006 6:24 am
Moderator
CD-player! Nu casetofon.... Oh, tocmai am vrut sa pun si poze cu Vlad in masina....si mi-am dat seama ca am uitat cablul de la aparat in Korea.... ... Le pun peste 2 saptamini cind ne intoarcem....
Cel mai mult i-a placut portiera, daca n-a inchis-o si deschis-o de 5 mii de ori, iesea si intra in masina....ca are cam 1m/60cm....
Scris: Sâm Iul 08, 2006 1:54 pm
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Superbaaaaaaaaaaaaaaaa! Mai, dar cata imaginatie aveti!!!!!!!
Gata, ma apuc si eu!!!!
Scris: Dum Iul 09, 2006 7:19 am
Moderator
O smecherie... volanul este facut dintr-o farfuriuta de platic mai moale, nu chiar din aceea de unica folosinta....e decupata ca un volan si vopsita cu marker negru permanent. E prins de semnul mercedes (capac de cutie de alune, decupat si vopsit) cu o sirmulita....asta ca sa poata sa rasuceasca volanul...ca daca il lipeam nu mai avea farmec, iar daca il prindeam doar de carton avea sa ramina cu el in mina... Mergea desenat si un bord, ceva ceasuri... ....O s-o upgradez cind ajungem inapoi.... Ideea e sa faci chestii din ce ai prin casa, reciclare...
Scris: Dum Iul 09, 2006 9:42 pm
Super mamic
Membru din: Mar Iun 13, 2006 10:50 pm Mesaje: 522 Locaţie: Bucuresti
Mai dar esti o comoara cu asemenea imaginatie. Masinuta e superba...
Mie nu cred ca o sa-mi iasa in veci, dar incerc...
Scris: Dum Iul 09, 2006 10:14 pm
Mamic incepator
Membru din: Mie Mai 17, 2006 1:09 pm Mesaje: 261 Locaţie: Bucuresti
Superba masinuta.
Eu am reusit sa fac odata o casuta dintr-o cutie mare de carton, cred ca era de frigider. A rezistat doar o saptamana :(
Sper ca masinuta ta sa reziste mai mult.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Iul 10, 2006 5:29 am
Moderator
Nici nu sper sa reziste prea mult...Chiar pusesem pariu cu o prietena ca va rezista juma de ora, dar am supraapreciat copichilutu' si m-am subapreciat pe mine in executarea masinii... , ca doar am bagat 4 role de banda pinzata...
Nimic nu-i greu, trebuie doar sa incercati!
Scris: Mar Iul 11, 2006 10:30 am
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Mai, nu vrei tu sa faci o schema mai detaliata, cu pozele, sa se puna pe site undeva sa invete si altii? Ca e super, pe cuvant! Si vad ca tot ai idei... mai zi si altele si facem"cursuri" pt parintii cu mai putina imaginatie, ca mine
Scris: Mar Iul 11, 2006 11:53 am
daca m-as apuca si eu ar trebui sa fac un adevarat parc de masini la toti trei apropo ,garaj nui faci?
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Iul 12, 2006 8:34 am
Moderator
Cursuri detaliate la urmatoarea inventie ca de data asta n-am facut poze pe etape ...
Cit despre garaj.... ...mersi de idee ca nu ma gindisem si la garaj...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum