În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Statistici
2 mesaje | | |
Combinezoane/Saci pentru caricoare captusiti cu lana 100%
Subiectul mesajului: Combinezoane/Saci pentru caricoare captusiti cu lana 100%
Scris: Mie Dec 17, 2008 10:17 am
Muc cel Mic
Saci pentru cărucioare căptuşiţi cu lâna 100% Unul din principalele avantaje ale lânii este faptul că, în contact cu organismul uman se încălzeşte până la o temperatura de 36.6 ° C - care este temperatura constanta a organismului uman, si mai important, o păstrează la un nivel constant, indiferent de condiţiile de mediu, chiar si la temperaturi foarte scăzute. Confort si căldura bebeluşului pe timp rece. Un produs uşor, natural, care nu provoacă alergii si nu împiedica procesul de respiraţie a pielii. In aceasta hăinuţa, copilul va avea un somn liniştit in timpul plimbărilor. Pentru detalii: http://s453.photobucket.com/albums/qq258/licusca/ mail:licusca@yahoo.it
Ataşamente:
spiwory_2.png [ 5.65 KiB | Vizualizat de 145 ori ]
vlad_mom
Subiectul mesajului: Re: Combinezoane/Saci pentru caricoare captusiti cu lana 100%
Scris: Joi Dec 18, 2008 2:16 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Rubrica de vinzari este "Am ceva de vindut...", aici este vorba doar despre magazinul virtual "Muc cel Mic". Putina atentie!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum