În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Statistici
3 mesaje | | |
CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS.
Subiectul mesajului: CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS.
Scris: Lun Noi 10, 2008 4:23 pm
Muc cel Mic
Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, venim in intampinarea dvs. cu o oferta larga de produse personalizate, asa cum v-am obisnuit an de an. Impreuna putem conspira in crearea unor cadouri minunate pentru cei dragi, amintiri deosebite ce strabat spatiul infinit al timpului. Pentru informatii suplimentare, modele si consiliere de design, ne puteti contacta pe adresa de mail aghiografica_design@yahoo.com Va asteptam cu drag! Tel. 0730 255.547
tessy
Subiectul mesajului: Re: CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS.
Scris: Joi Dec 04, 2008 5:34 pm
Muc cel Mic
crisa_yza
Subiectul mesajului: Re: CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS.
Scris: Dum Ian 04, 2009 11:06 am
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
La multi ani! M-ar interesa si pe mine mai multe detalii. Durata de prelucrare, costurile pt un calendar de perete cu 13 pagini (incluzand coperta), modul de asamblare al filelor, etc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum