În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Sunt de langa Sibiu.Sotia mea a nascut doua fetite gemene si as dori sa dau in judecata DMPS-ul din Sibiu ptr. a obtine indemnizatie de crestere a copilului ptr. amadoua fetite .Am inteles ca imi trebuie o decizie de la DMPS , certificatele de nastere a fetitelor si cartea de identitate a mamei . Mai am nevoie si de alte acte ? Ce fel de decizie e cea de la DMPS si trebuie sa depun o cerere ca sa mi se elibereze acea decizie? Sau mi se da pe loc ? Pentru ca stau la 66 kilometri de Sibiu si nu prea pot de la servici sa fac prea multe drumuri la Sibiu .Dupa ce am toate hartiile ce mai trebuie sa fac? Cate sanse am sa castig procesul ? Mai ales ca au mai fost mame care au castigat in alte judete. Va rog foarte mult sa ma indrumati !!! Multumesc mult !!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum