În total sunt 2 utilizatori conectaţi :: 1 înregistrat, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator
Lumineaza-ma si pe mine, cine-i Mihaela ?si care-i scopul bazarului?
vali_plus3
Subiectul mesajului: Re: Bazar pentru Mihaela
Scris: Mie Noi 26, 2008 11:00 pm
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 11:39 am Mesaje: 211 Locaţie: constanta
Buna,Mihaela este fetita mijlocie a unei mame cu trei copii,pe care eu i-am ajutat impreuna cu alte mamici iar acum vine iarna si pt ei iar fetita a avut recent o operatie de apendicita am scris povestea lor cu detalii si poze drept dovada banii stransi merg la ei pt ca nici eu nu le pot da acesti bani
Buna,Mihaela este fetita mijlocie a unei mame cu trei copii,pe care eu i-am ajutat impreuna cu alte mamici iar acum vine iarna si pt ei iar fetita a avut recent o operatie de apendicita am scris povestea lor cu detalii si poze drept dovada banii stransi merg la ei pt ca nici eu nu le pot da acesti bani
Eu am tot cautat pe forum si n-am gasit nici o poveste despre "mama cu fetita operata de apendicita"...vreau si eu link catre postul de care vorbesti ...
merci
vali_plus3
Scris: Vin Noi 28, 2008 9:17 am
Mamic incepator
aici in forum exista un subiect despre Narcisa si copilasii ei,nu si subiectul despre operatia fetitei,am scris despre fetita pe mai multe sit-uri iti pot da link vrei intr-adevar sa- i ajuti sau vrei doar sa ma verifici pe mine? nu stiu daca ai observat dar vand lucrurile mele la bazarul pt ei,fetele care au aflat povestea s-au oferit sa o ajute,fapt pentru care le multumesc mult
O sa ajut daca o sa am toate informatiile ...deh,defect profesional(ofiter Politia Capitalei) ... da-mi te rog informatii privind locatia asa zisei mame ... sora mea locuieste in Constanta si o poate ajuta personal,daca bineinteles doreste...
O zi buna...
vali_plus3
Scris: Vin Noi 28, 2008 6:52 pm
Mamic incepator
Momentan este cu copiii la mama ei in Cernavoda,nu stiu adresa exacta,ea ma cauta cand vine in oras si ori i las la Biserica ori stabilesc un loc unde sa ma intalnesc cu ea,de doua ori m-a dus unde statea cu chirie ,in locuri diferite,pt ca i-a dus sotul meu cu masina un patut si a doua oara pachete au mai fost persoane cu,,functii'' care s-au oferit sa o ajute dar din pacate solutia unica era sa o institutionalizeze impreuna cu copiii sau doar pe copii sa-i interneze intr-un centru ... daca voi vinde din lucrurile din bazar le voi da banii pentru sarbatori sa aiba si ei ceva sa puna pe masa asa cum am facut anul trecut
daca in privinta mea ai indoieli mai stiu pe cineva care are nevoie de ajutor ,,fetelor am si eu o rugaminte la voi,am o vecina de 26 de ani care are o fetita de 2 anisori si este insarcinata,munceste numai sotul ei si stau in chirie,vreau sa-i fac si eu o bucurie de Mos Nicolaie sau de Craciun,s-o ajut cu una alta,daca aveti ceva ce nu aveti nevoie,si ma puteti ajuta,orice este bine primit de persoanele fara un venit,platesc eu taxele postale.Eu am o fetita de un an ,i-am dat hainute pt. bebe ce-l asteapta pana la varsta de 6 luni,body-uri,bluzite,salopete,caciulite,tot ce-am crezut ca are nevoie,curand am primit un patut pt. calatorii demontabil,s-a bucurat mult si de acela,cred ca Dumnezeu ne vede si fiecare bine se intoarce candva.Va dorec din SUFLET un Craciun si un An nou plin de Bucurii si liniste sufleteasca.''
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum