În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Statistici
3 mesaje | | |
VAND jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele :)
Subiectul mesajului: VAND jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele :)
Scris: Dum Aug 03, 2008 9:53 am
Muc cel Mic
Avem de vanzare multe jucarii pt bebelusi,jucarii muzicale,jocuri interactive,puzzle de lemn si de carton,jucarii de plus si multe altele.Unele sunt noi,majoritatea sunt sh,dar in stare foarte buna si la preturi acceptabile.Le puteti vedea la urmatorul link: http://s302.photobucket.com/albums/nn11 ... p_view_all
Va asteptam!Pentru contact,juliadahman@yahoo.com sau Yahoo ID juliadahman.
Ultima oară modificat de JuliaSM pe Sâm Sep 20, 2008 2:40 am, modificat 1 dată în total.
JuliaSM
Subiectul mesajului: Re: VAND jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele :)
Scris: Mar Oct 07, 2008 9:04 pm
Muc cel Mic
Avem noutati!
JuliaSM
Subiectul mesajului: Re: VAND jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele :)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum