În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Subiectul mesajului: Re: La o cafea pentru toata ziua (15)
Scris: Joi Oct 23, 2008 3:12 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
pentru tine si ursuleti! Ti-am simtit lipsa! Promiti ca nu mai faci?
Scris: Mar Oct 28, 2008 12:11 pm
Socrela
Incerc sa nu mai fac! Voi ce mai faceti? Am reusit sa-mi iau o saptamana de concediu si poate vorbim mai multe zilele astea.
Scris: Mie Oct 29, 2008 2:41 am
Moderator
Noi sintem bine, incercam cum putem sa ne umplem timpul daca tot nu mai mergem la gradi... Ce fac ursuletii?
Scris: Mie Oct 29, 2008 7:42 pm
Socrela
Pai, ce sa faca?Cel mare a descoperit cariocile si se picteaza cu un talent deosebit pe manute iar ce mic roade tot ca il sacaie un dintisor, adica primul dintisor.In rest, toata casa e cu josu-n sus si eu nu mai stiu ce sa fac mai intai dar ..... ne descurcam noi pana la urma
Scris: Mie Oct 29, 2008 7:43 pm
Socrela
Nu inteleg de ce nu se mai vad ticker-ele mele.
Scris: Joi Oct 30, 2008 12:05 am
Moderator
Am verificat, nu ti se vad tickerele pentru ca youngnutrition cica acum face parte din alt site mai mare care inca nu functioneaza... Alege alt site de tickere si creaza-le iar. Noi sintem in pentru al 2-lea bebe, dar se pare ca nu e chiar atit de simplu ...nici acum... Acum astept sa-mi vina ca sa refac calculele si sa stabilesc cind trebuie sa fac testele de ovulatie, mi-a intirziat 4 zile (ceea ce e f curios ca de obicei e ceas, oricum testul de sarcina a iesit negativ ), abia aseara au inceput simptomele premenstruale...parca vad ca iar trebuie sa ajung la medic... Pupici pentru artist si viitorul posesor de dintisor!
Scris: Mar Noi 04, 2008 3:22 pm
Socrela
Aha acum m-am lamurit cu ticker-ele. O sa-mi fac pe alt site cand o sa gasesc ceva mai mult timp.
Dar cum de v-ati hotarat la al doliea bebe? Oricum felicitari pentru intentie si sa dea Dumnezeu sa vina barza cu un bebe sanatos si norocos. Cel mare ce parere are? Isi doreste un fratior? Sau poate o surioara? Nu-i gelos? Sau inca nu stie ce planuri aveti voi?
Scris: Mie Noi 05, 2008 2:09 am
Moderator
Neata! Eu eram hotarita demult, soata tot zicea ca nu-i momentul... Feciorul stie si isi doreste un frate...si noi tot asta vrem.. Multumim de urari! Sper sa vina cit mai repede.
Scris: Dum Noi 09, 2008 10:19 am
Socrela
Neatza! Ce faceti voi?Abia acum reusesc sa-mi beau si eu cafeaua... si sa-mi revin un pic dupa petrecere ca de am avut doi "sfintisori" in familie, adica sotul si ursuletul cel mare.Mai stau un pic si tre' sa ma apuc de facut mancare Am impresia ca nu se mai termina niciodata treburile prin casa
Scris: Lun Noi 10, 2008 3:19 am
Moderator
La multi ani! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Scris: Joi Noi 20, 2008 11:02 am
Socrela
Salutare! Acum mi-am facut si eu un pic de timp pentru o cafeluta si pentru tickere. Am reusit sa le schimb si sunt foarte mandra de ele . Mai usor imi gasesc un pic de timp pentru net dimineata la munca decat acasa, de aceea nici nu prea am mai intrat pe forum de cateva zile. Ce faceti voi? Ce cadouri le cumparati la pitici de sarbatori, ca eu am o dilema: nu stiu ce sa le iau, mai ales pentru cel mare. Daca il intreb pe el vrea si locomotiva thomas, si masinuta roary si ursuletul benjamin (toate personajele din desene animate le-ar vrea). Si nu stiu ce sa iau ca oricum nu le poate avea pe toate. Pe de alta parte eu ma gandeam sa-i iau ceva , o jucarie educativa care sa-i mai puna mintea la contributie. Dar problema cea mai mare e cu nepotelul care are 5 ani si jumatate si lui chiar nu stiu ce sa-i iau . Vreau idei!
Scris: Vin Noi 21, 2008 3:02 am
Moderator
Salut! Greu cu cadourile-jucarii...daca ii place locomotiva ia-o...Si al meu tot de prin filmele lui vrea, dar nu toate sint foarte populare aici si nu aduc jucarii din ele. Tu mergi la munca? N-ai putut sau nu ti-a convenit sa intri in concediu?
Scris: Vin Noi 21, 2008 10:46 am
Socrela
Da, merg la munca, fiindca nu-mi convenea sa stau acasa cu 6 milioane. Cred ca o sa comand locomotiva, de Mos Nicolae si de Craciun mai vedem.
Scris: Sâm Noi 22, 2008 3:08 am
Moderator
Parca au anuntat ca de la anul se revine la 85% din salariu... A venit si la noi frigul de o saptamina cu vintoase puternice, azi abia pare linistit si soareeee....
Scris: Sâm Noi 22, 2008 7:52 pm
Socrela
Da, de la 01.01.2009, dar e prea tarziu. Eu am deja 2 luni si ceva de cand ma duc la munca si nu cred ca o sa mai intru in concediu la anul.Ca la bani o sa ies cam tot acolo: ori ca stau acasa ori ca ma duc la munca si platesc o bona. La noi azi a fost lapovita si ninsoare - prima ninsoare, dar e cam frig si intunecat. Trebuie sa le cumpar la pitici si sanie ca poate o fi si la noi zapada "calumea".
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum