În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
neata ! dau o cafea. la mare, vreau si eu!!! sper totusi pe parcursul lunii august ,sa ajungem si noi pana pe acolo.
Scris: Dum Aug 03, 2008 1:40 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Si noi am avem putin si plecam in vacanta...
Scris: Lun Aug 04, 2008 7:17 am
Socrela
Vreau si eu la mareeee!!!Dar noi o sa plecam tocmai la inceputul lui septembrie la bulgari. Sper sa mai prindem vreme buna. Pana atrunci poate ajungem intr-un weekend pe litoralul nostru.
Scris: Mar Aug 05, 2008 12:42 am
Moderator
Si aici sintem tot "la mare"...dar... apa e sloi tot timpul, iar caldura nu te lasa sa respiri...deci n-are nici un sens sa mergem la plaja...
Scris: Mar Aug 05, 2008 7:57 am
Mamic experimentat
Membru din: Vin Apr 27, 2007 8:57 am Mesaje: 368 Locaţie: BUCURESTI
Am fost aseara si am luat bilete, asa ca de joi si pana duminica ne asteapta paradisul , sper sa reusesc sa ma relaxez asa cum merit, am 4 ani de cand nu am plecat nicaieri.
Va doresc o zi superba!
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Aug 06, 2008 1:59 am
Moderator
Unde mergeti?
Va urez de pe acum: distractie placuta, relaxare si fara peripetii!
Scris: Mie Aug 13, 2008 4:59 pm
Mamic experimentat
vlad_mom scrie:
Unde mergeti? Va urez de pe acum: distractie placuta, relaxare si fara peripetii!
Am fost in Mamaia, am avut o vreme superba si apa calda, singura chestie naspa au fost algele, din cauza caldurii si mai ales a valurilor s-au inmultit foarte tare incat apa era verde nicidecum albastra.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Aug 30, 2008 6:32 am
Moderator
Neata!
S-a sfirsit si vacanta noastra, maine decolam...si n-am reusit sa fac o baie in Marea Neagra...
Scris: Joi Sep 11, 2008 8:13 am
Site Admin
Forumul nostru a primit o "fata" noua, insa din pacate s-au pierdut oarecum cateva mesaje. Le-am recuperat si le postez aici:
Beatrice
Saliu la fete
Noi am revenit din concediu din Ro. Am fost si ne-am plimbat si prin Bratislava, Berlin, asta la intoarcere spre DK. Am fost la munte, la mare la parintii sotului, alergatura peste tot sa ne vedem cu totii. Duminica seara ne-am intors obositi de numa. De ieri am inceput si eu serviciul, si azi si maine lucrez, mesteresc mereu cate ceva nou, ca nu stiu daca v-am zis ca am site de bijuterii. Eu le fac.
Beatrice [quote] Sarutmanaa!. Daca vreti ceva in mod deosebit, fac orice. Si trimit oriunde.
vlad_mom
Subiectul mesajului: Re: La o cafea pentru toata ziua (15)
Scris: Vin Sep 12, 2008 1:45 am
Moderator
O cafeluta?
Scris: Mar Sep 30, 2008 12:58 am
Moderator
Nimeni?
Scris: Vin Oct 10, 2008 7:21 pm
Muc cel Mic
De Metropolitan ati auzit? Comercializeaza cosmetice ,produse de parfumerie si bijuterii la preturi avantajoase.Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25-30%din vanzarile dumneavoastra.
Inscrierea este gratuita.
Daca doriti sa va creati singure cont pe site-ul firmei, aveti nevoie de codul reprezentantului care va recomanda.puteti folosi codul meu:SM1E8zdR(intocmai asa cum este scris).
AliadiCristina
Scris: Mar Oct 14, 2008 11:24 am
Mamic experimentat
Buna fetele, eu ma pot "lauda" cu inca o pozna a picilor mei. Vineri am lucrat dupa amiaza si ei fiind singurei acasa s-au gandit sa faca un pic pe frizerii, asa ca Alinuta a inceput sa-si taie parul si Adi a ajutat-o sa tunda tot parul lung . Am dus-o a doua zi la cuafor si timp de 20 de minute a pigulit-o ca sa poata sa-i dea o forma, asa ca acum am doi "baietei"
vlad_mom
Scris: Mie Oct 15, 2008 3:39 am
Moderator
Hai ca asta e tare! N-au avut o papusa cu parul lung ca sa faca pe frizerii? Sau a fost mai interesant asa, de-adevaratelea?
Scris: Mie Oct 22, 2008 10:35 pm
Socrela
Salutare fetelor! Nu am mai intrat de mult. Nu am mai avut net ca m-am transferat de la o firma la alta si pana au venit sa instaleze a durat foarte mult. Intre timp am inceput si munca si abia mai reusesc sa intru pe net asa seara tarziu dupa ce adorm ursuletii. La noi toate bune, suntem sanatosi si voinicei. Va pupam si noapte buna!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum