În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
buna ziua.As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:am terminat procesul de divort cu fostul meu sot in urma caruia copilul in varsta de 6 ani mi-a fost mie incredintat si el a fost obligat la plata unei pensi alimentare in valoare de 120 ron.dar el nu vrea sa imi trimita nimic pt ca nu stie adresa mea.Mentionez ca eu am deschis un cont in care vreau ca bani sa imi fie bagati pt ca nu vreau ca el sa imi stie adresa.intrebarea mea este daca il pot da in judecata daca el se impotriveste sa imi trimita pensia in cont?si as mai vrea sa stiu de cad trebuie sa inceapa sa plateasca pensia pt ca procesul a durat cam10 luni?va multumesc din suflet si astept un raspuns
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum