În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Mai,cum incep sa mearga in picioare cum incep si boacanele.m-am apucat intr-o zi sa spal covorul,si incep sa rulez la el si la un moment dat se ivesc vreo 15 cd.uri si dvd.uri de sub el.l-am mai prins eu pe alex umbland la sertarul de la birou ,dar nici prin cap nu-mi trecea ce avea de gand ficiorul meu sa faca .nu i-am zis lui taicasu nimic dar cand a vrut ceva de prin birou,si a dat cu ochii de ele[binenteles ca nu mai erau bune niciunul]surpriza;toate programele si toate softurile sau dus.mai erau si niste jocuri de ale lui tati ,dar pentru alea nu m-am necajit eu prea tare .asa ca acum avem incuietoare la sertar
Scris: Mie Iul 18, 2007 6:39 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2639 Locaţie: South Korea
Incuietori am pus demult la birou, noroc ca are si usa acolo unde este unitatea calculatorului, la sertare...
Scris: Mie Sep 26, 2007 12:11 am
Super mamic
deja fiul meu ajunge la clanta si deschide usa de la camera .nu mai pot sa-i las singuri nici sa merg pana la baie ,ca i-am si pierdut.alex se intinde si se chinuie sa ajunga la clanta si amalia trepideaza din picioare ca nu care cumva sa apuc sa-i prind,cand reuseste ,ea e prima care o zbugheste pe usa.am mers intro zi dupa andreea la scoala ,e foarte aproape dar mi-e frica ,ca are de trecut o strada circulata intens,si cand m-am intors piticii mei desfacusera plinta de la parchet de pe un perete.si-au bagat degetele pe dupa si au tras ma asteptam sa imi scrie pe peretii[,ceea ce au si facut de altfel],sa traga lucrurile la care ajung, dar sa ia parchetul de pe jos a fost peste asteptarile mele
Scris: Mie Sep 26, 2007 3:35 am
Moderator
Sint 2, vin ideile in perechi si se completeaza...deci rezultatul e de 2 ori mai...
Scris: Mie Sep 26, 2007 11:00 am
Mamic in devenire
Membru din: Mar Ian 16, 2007 10:33 pm Mesaje: 131 Locaţie: constanta
Mai nou Stef face box.Ii plac "cocutele" foarte mul dar vrea si el una ca sa faca "bos" cu ea.
_________________ o mamica iubitoare de copii
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Sep 27, 2007 2:45 am
Moderator
Scris: Mie Oct 03, 2007 9:27 am
Super mamic
copii au camera lor care de fapt e lipita de anoastra doar ca e inchisa.dimineata cand se trezesc de obicei fac galagie sa aud eu si sa merg la ei sa-i aduc dincoace.ieri dimineata aud eu din bucatarie ceva lucrand ,dar zic ca sigur e de la vecini ca doar copiii mei nu au ce face din patuturi.si cand sa intru la ei nu pot.era ceva in usa si nu puteam deschide usa.in prima faza zic,,am uitat geamul deschis si cum stam la parter o fi intrat cineva, da de unde,fiu-miu, nu stiu cum,deci chiar nu stiu,s-a dat jos din patut, fara sa cada,ca as fi auzit,si plimba patutul sora-si ,care e pe roti,prin camera si asa a ajuns in usa si eu nu puteam intra la ei.dar sperietura care am tras-o ,si linistita cum eram eu ca nu au ce face din patut!!!!??????
Scris: Joi Oct 04, 2007 1:56 am
Moderator
... Patuturi pliante sau de lemn? Banui ca de lemn, desi eu l-am vazut pe fi-miu cind era asa mai mic cum incerca sa se dea jos din patutul pliant, se agata cu minutele de margine si sprijinea picioarele in peretele patutului si incet incet pina ajungea cu un picior macar sus pe margine... Cred ca Iepurasul tau a cazut, dar daca nu s-a lovit prea tare si-a vazut de treaba....
Scris: Vin Oct 05, 2007 4:19 pm
Super mamic
alex are patut pliant ,iar amalia de lemn.problema e ca sunt aproape unul de celalalt si trece de la el la ea.iar din cel de lemn e foarte usor pentru el sa se dea jos,ca are pe ce sa se sprijine.nu a cazut din el niciodata,cred ca daca ar cadea nu ar mai incerca sa se dea jos.la noi cam asa functioneaza tot:daca se lovesc de ceva nu mai umbla cu acel lucru.le-am prins intr-o zi in joaca ,nasul cu o clama de prins haine si de atunci le e frica sa mai puna mana pe clame.taicas-o s-a jucat intr-o seara cu un elastic de legat borcane si ii pisca cu el,ei radeau cand erau departe de el ,dar cand se apropiau faceau,,au ,au ,,.azi lucrand la masina de cusut eram cu spatele la ei si nu i vedeam ,la un moment dat aud ,,au, au,,cand m-am uitat aruncau un elastic de la unul la altul.le era frica sa puna mana pe el.la fel am procedat si cu aragazul sa nu ma trezesc cu surprize:am copt ceva in cuptor si i-am dus cu manutele pana aproape ,cand au dat de caldura au luato la fuga.se pare ca tine ,insa nu stiu pana cand.
Scris: Sâm Oct 06, 2007 1:19 am
Moderator
Bun asa, si eu am facut la fel cu sursele de caldura (cuptor, fier de calcat) si tot a pus mina, nu m-a crezut ca e mult mai fierbinte decit la distanta la care i-am apropiat eu mina... Am senzatia citeodata ca le face dinadins ca sa atraga atentia, desi stie ca nu e voie sau ca este periculos (uf, au) tot le face...ia sa vedem pina unde e limita, cit pot intinde coarda...parca ne testeaza pe noi...
Scris: Vin Iun 20, 2008 2:47 pm
Mamic experimentat
Membru din: Vin Apr 27, 2007 8:57 am Mesaje: 368 Locaţie: BUCURESTI
Picii mei au mai crescut si parca numai fac atatea nebunii As vrea sa merg cu ei la mare, dar inca mai reflectez daca e o idee buna sa merg singura cu doi copii inca mici.
Mai nou sar pe geam, la noi toate camerele dau in balcon, noroc ca este inchis , dar stau totusi cu teama pentru ca inca nu constientizeaza pericolul la care s-ar expune daca ar fi curiosi sa vada ce e dincolo de geamuri.
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Iun 21, 2008 2:11 am
Moderator
Tu ai "scurtat" vreodata drumul pe-acolo, adica ai trecut in balcon pe geam? Eu da, si atita i-a trebuit maimuticii...numai ca la noi pervazul este la nivelul genunchilor mei...
Au mai descoperit un joc in casa... Ai putea sa te duci la mare cu ei, dar sa nu-ti faci iluzii ca te vei bronza uniform...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum