În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Offfffff, daca erati din Galati le as fi vrut pentru copii din centrul de plasament....pacat...poate gasiti pe cineva din zona dumneavoastra.Mult succes...si la mai multe actiuni de acest gen!Sanatate multa!
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Mai 06, 2008 3:06 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
mari_36gl scrie:
Offfffff, daca erati din Galati le as fi vrut pentru copii din centrul de plasament....pacat...poate gasiti pe cineva din zona dumneavoastra.Mult succes...si la mai multe actiuni de acest gen!Sanatate multa!
Le pot trimite oriunde in tara! Nu am la cine sa le dau si e pacat de ele!
Daca le vreti, trimiteti-mi adresa in mesaj privat!
Scris: Mar Mai 06, 2008 10:00 pm
Socrela
Cat sunt de mici copiii din centru? Mai am ceva hainute , dar sunt mici , pentru cateva luni.
Scris: Mie Mai 07, 2008 6:34 am
Muc cel Mic
Multumesc tare mult , dar" copiii" mei sunt intre 1, 5 ani si 18 ani.Pentru bebelusi am mai gasit hainute dar pentru cei mai marisori ne mai trebuie hainute si incaltaminte.Poate gasiti doritori si pentru lucrusoarele dumneavoastra.Sunt convinsa ca mai sunt familii nevoiase care s-ar bucura de orice lucrusor primit.
Sanatate multa va doresc! [smilie=kiss of love.gif]
NicoletaBotez
Subiectul mesajului: Incaltaminte
Scris: Vin Iun 06, 2008 8:38 pm
Muc cel Mic
Buna seara. Mai aveti cumva sandalutele? Daca da, le-as vrea eu pentru fetita mea...Noi suntem din Bucuresti
crisa_yza
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Iun 06, 2008 10:41 pm
Super mamic
Membru din: Lun Mai 08, 2006 11:30 pm Mesaje: 858 Locaţie: Slatina
Cu parere de rau trebuie sa va spun ca toate sunt deja donate.
Cu prima ocazie cand mai strang ceva de donat, va voi anunta.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum