În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Subiectul mesajului: liceul international de informatica bucuresti
Scris: Mie Iun 04, 2008 8:36 pm
Muc cel Mic
Cine cunoaste amanunte despre aceasta scoala ... ma intereseaza scoala generala 5-8.. pentru ca despre liceu numai de bine...asadar daca aveti copii , prieteni, relatii, rude care cunosc ceva ... astept
mariasm22
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Iun 05, 2008 8:31 am
Muc cel Mic
Membru din: Joi Iun 05, 2008 8:14 am Mesaje: 3 Locaţie: CONSTANTA
SI EU MI-AM INSCRIS FETITA LA O SCOALA GENERALA COTATA BINE IN CT....DILEMA NOASTRA ESTE DACA S-O LASAM LA O SCOALA DE STAT SAU INTR-UNA PARTICULARA CU PROGRAM COMPLET, CU TEME FACUTE ACOLO, JOACA , ETC.
IDEEA ESTE CA NOI MUNCIM FOARTE MULT SI NU AVEM SUFICIENT TIMP SA STAM CU EA...AS PREFERA PANA LA ORA 16. CACI AR AVEA UN PROGRAM STABIL CARE E FOARTE IMPORTANT LA UN SCOLAR ZIC EU!!!
VOI CE CREDETI???
eu nu am nici o dilema in acest sens , adica stat vs privat , absolut niciuna . Vreau doar detalii despre aceasta scoala . Am in familie (cumnatii) ambii profesori , ea directoare de scoala generala si si-au inscris fetita la scoala privata .... asta spune multe ... doar preturile piperate si drumul destul de greu de parcurs din cauza traficului infernal din Bucuresti ma fac sa ma mai gandesc . La lu\iceul international de informatica din buc pretul este rezonabil 1500 euro pe an , mai mult decat rezonabil in cazul in care la Alexandra Kids platesti in jur de 900 ron pe luna numai scoala fara nimic altceva ...Cu drumul va fii mai greu ....insa merita sacrificiul , daca il pot numi asa in conditiile in care de la anul ( cl. a6a ) copilul va da teza cu subiect unic la 3 materii si deja se vb de meditatii in scoala ceea ce la lic de info nu e cazul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum