În total sunt 3 utilizatori conectaţi :: 1 înregistrat, 0 invizibili şi 2 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google Adsense [Bot] şi 2 vizitatori
Membru din: Mar Aug 01, 2006 5:14 pm Mesaje: 210 Locaţie: Bucuresti
Bebe mic, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acumdar am nascut cu 2 sapt mai devreme si nu am putut intra pe net.
Acum nu am timp sa-ti raspund dar in cursul zilei de astazi iti voi spune tot. Acum iti pot spune ca Dr.Dorobantu este super Ok, eu am fost super multumita si i-am dat mai mult decat ne propuseseram.
Pupici
Scris: Vin Sep 15, 2006 4:57 pm
Mamic incepator
Membru din: Mar Aug 01, 2006 5:14 pm Mesaje: 210 Locaţie: Bucuresti
Bebe mic, abia acum am reusit sa mai intru si eu pe net.
De cand am ajuns acasa cu bebica de la spital nu mai am timp nici sa respir.Mananca tot timpul, cam la 2 ore si nu prea am timp sa mai fac si altceva.
Despre Dr.Dorobantu, nu am decat cuvinte de lauda.Tipa este super de treaba. Nu a putut ajunge la spital atunci cand am ajuns eu(pe la 11,30-12.00) dar a sunat si a spus ca voi ajunge acolo. Ea a ajuns pe la 15.30 pt ca mai avea consultatii la Medicover si cum eu nu aveam inca dilatatie si contractiile erau la 15-20 min., nu avea rost sa vina asa devreme.Cand a ajuns a spus ca nu pleaca de langa mine pana nu nasc., desi la 19.00 era programata sa-si faca un RMN, dar a spus ca si-l poate face si in alta zi, daca eu nu nasc pana atunci. Am nascut f repede si usor, pe la 16.10.
Trebuia sa-i dam 7mil. dar am fost atat de multumiti incat i-am dat 10mil.
Eu am nascut joi, si pana duminica cand m-am externat a venit zilnic sa ma vada(la ora 7 dimineata), chiar si sambata si duminica.
Tu cat mai ai pana nasti?
Pupici si sarcina usoara.
Scris: Sâm Mai 24, 2008 8:31 pm
Muc cel Mic
Membru din: Sâm Mai 24, 2008 8:26 pm Mesaje: 1 Locaţie: BUCURESTI
Buna, sunt noua pe forum.As vrea sa stiu daca a nascut cineva la Filantropia cu Dr.Iliescu Marian.Cum este?Sunt insarcinata in 36 sapt.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google Adsense [Bot] şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum