În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Mai, cred ca ala care nu vrea , nu-si doreste cu adevarat sa fie tatic!!!
_________________ Minunea noastra
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Mai 21, 2007 8:43 am
Socrela
Aici ai mare dreptate, claussia. Tata nu inseamna numai sa fii trecut in certificatul de nastere al copilului. Trebuie sa te si ocupi de el.
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Mai 21, 2007 11:40 am
Socrela
din pacate unii tatici cred k dak ii cheama k pe ei le sunt tatici
dar nu este asa
in fine copilul nu va avea de suferit din cauza asta decat atunci cand ishi va da seama k tatal lui nu l-a iubit dar atunci deja va fi mare shi va putea sa conshtientizeze lucrurile bine
Scris: Joi Mai 15, 2008 6:49 pm
Muc cel Mic
Tati o ia si pe mami cu el la suc,mai bine asa decat sa o auda tipand cand vine acasa
adriand
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Mai 16, 2008 7:02 am
Muc cel Mic
Va rog sa nu mai vbiti de rau barbatii...fac si ei ce pot:D
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum