În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Cum trebuie sa fie cei carora le incredintati in mare masura formarea copiilor ?
Asteptam aici opiniile Dvs.
Scris: Lun Iun 04, 2007 2:01 pm
Socrela
wow! asta da intrebare!
poi in primul rand cred ca tre sa aibe simtzul responsabilitatzii sa fie calmi shi explicativi sa incerce sa le ridice moralul atunci cand sunt dezamagitzi de un calificativ o nota sau ma rog de ceea ce tzine de scoala radinitza .....
Scris: Lun Iun 04, 2007 11:27 pm
Super mamic
Membru din: Mar Iun 13, 2006 10:50 pm Mesaje: 522 Locaţie: Bucuresti
Eu imi doresc o persoana care sa stie sa se exprime corect in limba romana ( vorbit, scris, citit ), care sa fie responsabila, amabila, rabdatoare cu copiii, care sa-si iubeasca meseria...Si-mi mai doresc sa aibe o minima cultura generala... sper ca nu cer prea mult.
Scris: Mar Iun 05, 2007 6:02 am
Socrela
nu cred ca cerem prea mult avand in vedere ca astea sunt calitatzile pe kre ar trebui sa le aibe u dascal
Scris: Mar Iun 05, 2007 9:24 am
Super mamic
Fetelor,pentru ca sunt direct vizata de acest subiect, deoarece sunt cadru didactic de 7 ani, imi permit sa spun ca atunci cand ajungi in aceasta postura, teoretic, cel putin, ar trebui sa ai un bagaj de cunostinte suficient, si credeti-ma ca nicio persoana care este cadru didactic titular nu ajunge in acest post fara sa fi trecut un examen riguros. In afara de aceste cunostinte teoretice , trebuie sa ai si un mare drag de copii, lucru fara de care nu poti rezista in acesasta functie. ,trebuie sa fii rabdator, afectuos, dar nu prea mult.
Intradevar, am avut si colegi care nu prea aveau ce cauta la catedra, dar traiesc cu speranta ca acestia erau doar niste cazuri pe cale de disparitie!
_________________ Minunea noastra
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Mar Iun 05, 2007 3:17 pm
Socrela
sper sa fie pe cale de disparitie aceshti dascali insa nu cred
Scris: Mie Iun 06, 2007 7:25 am
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Stiam ca examenul este just, dar din cite stiu eu verifica doar pregatirea profesorului cu privire la materie...nu se verifica cit de "pedagog" este, pentru ca sint profesori care nu au talent (sau vointa) in a explica, a se face inteles...conduita morala lasa de dorit la unii, dar asta banuiesc ca intervine pe parcurs, nu o au de la inceput...
Scris: Mie Iun 06, 2007 9:53 am
Socrela
eu nu sunt de acord cu ''vine pe parcurs''
odata ce itzi doreshti sa fi cadru didactic cred ca trebuie sa shti ce anume aio de facut atat la materia pe care o predai cat shi cum sa te portzi cu elevii shi cum sa ii temperezi
Scris: Mie Iun 06, 2007 1:28 pm
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Pentru asta cred ca trebuie vocatie...si nu toata lumea o are (in toate domeniile, nu numai invatamint)... Nu ne alegem meseriile numai dupa vocatie, desi asa ar trebui...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum