În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Membru din: Mar Apr 24, 2007 3:12 pm Mesaje: 139 Locaţie: Constanta
BUNA!MAI SUNT 2 ZILE SI SE TERMINA CIONCURSUL!NOI NU O SA MAI FIM CASTIGATORI CHIAR DACA NE-AM CHINUIT O LUNA SI APROAPE JUMATATE.SE PARE CA ACEA REGULA PRIVIND FRAUDAREA NU SE APLICA.PACAT CA NE-AM CHINUIT ATATA TIMP CU CONCURSUL! SUNTEM FOARTE DEZAMAGITI!
Carlitos, ti-am raspuns atat prin mesaj privat cat si la subiectul La o cafea pentru toata ziua.
Repet: sistemul Nu se poate frauda si va castiga cel care merita.
carlitos
Subiectul mesajului:
Scris: Mie Mai 30, 2007 4:14 pm
Mamic in devenire
Subiectul mesajului: Imaginea castigatoare la concursul foto
Scris: Vin Iun 01, 2007 2:10 pm
Site Admin
Concursul foto Eu si tati... ce echipa! s-a incheiat.
In conformitate cu Regulamentul concursului, a fost desemnata castigatoare poza <b> Eu si cu tati...suntem facuti unul pentru celalalt!</b> (Andra Analis Miron, 1 an si 5 luni, Constanta) cu 373 voturi validate si o puteti vedea aici:
BUNA!MAI SUNT 2 ZILE SI SE TERMINA CIONCURSUL!NOI NU O SA MAI FIM CASTIGATORI CHIAR DACA NE-AM CHINUIT O LUNA SI APROAPE JUMATATE.SE PARE CA ACEA REGULA PRIVIND FRAUDAREA NU SE APLICA.PACAT CA NE-AM CHINUIT ATATA TIMP CU CONCURSUL! SUNTEM FOARTE DEZAMAGITI!
nu te supara pe mine,dar ce vrei sa spui cu " nu o sa mai fim castigatori,chiar daca ne-am chinuit o luna"? trebuia neaparat sa castigati voi.cam asta reiese din ce-ai spus tu.
Scris: Vin Iun 01, 2007 6:32 pm
Mamic in devenire
Sincer nu am vrut sa spun lucrul asta,dar avand in vedere ca o luna si jumatate am trimis mesaje in stanga si in dreapta ca sa facem rost de voturi si in ultimele 3 zile am fost depasite ca din senin de alt concurent era si normal sa-mi para rau ca nu mai eram noi pe primul loc.
Membru din: Sâm Mar 04, 2006 4:03 pm Mesaje: 207 Locaţie: Bucuresti
Felicitari tuturor participantilor.
timoftelucian
Subiectul mesajului:
Scris: Dum Iun 03, 2007 12:22 pm
Muc cel Mic
oricum ar fi ,eu sunt dezamagit total de concursul asta.om fi fost noi recent veniti,dar chiar asa putine voturi.am vazut poze mai putin interesante si cu voturi multe.e clar ca s-a votat pe simpatii si altele.rusine.eu ma retrag de pe forum.
Scris: Dum Iun 03, 2007 2:19 pm
Mamic in devenire
Pacat!Oricum voturile acelea nu erau de pe forum!Sunt multe persoane inregistrate pe forum dar doar cateva activeaza.Daca te uiti la membrii ai sa vezi ca putine persoane au mesaje.Sa stii ca si noi suntem noi.Cred ca intai m-am inscris in concurs si dupa m-am inregistrat si pe forum,nu mai stiu sigur.Sa stii ca fiecare care a avut copilul inscrie in concurs a trimis mesaje si in stanga si in dreapta ca sa faca rost de voturi.O zi buna!
Pentru a nu exista nicio indoiala privitoare la alegerea pozei castigatoare la concursul foto "Eu si tati...ce echipa !" va prezentam cele de mai jos.
From: Liviu Riza [mailto:#########]
Sent: Saturday, June 02, 2007 12:06 PM
To: foto@muccelmic.com Subject: intrebare legata de ultimul concurs
Buna ziua!
Am participat la concursul foto "Eu si tati ... ce echiap" si dupa cate vad din site avem destule voturi peste poza castigatoare. Suntem tare curiosi cum s-a facut numaratoarea voturilor pt ca si dupa nr de voturi si dupa nr de comentarii suntem cu mult peste castigatorul anuntat de dvs. In acest moment ne pare rau pt reclama gratuita pe care v-am facut-o si pt traficul rezultat. Si eu si sotia suntem profesori si ne e suficient sa punem un status la messenger de genul "intra pe www..... si voteaza-ne" ca sa trimitem multe persoane catre o anumita adresa. Asteptam lamuriri din partea dvs in ce priveste "alegerea" castigatorului pt ca din regulamentul afisat pe site noi ne consideram deja castigatori.
Va dorim toate cele bune!
Cei trei Riza (doi din poza + sotia)
Muc cel Mic <muccelmic@muccelmic.com> wrote:
Buna ziua,
Va trimitem atasat centralizatorul cu comentariile facute la adresa pozei postate de Dvs. in concurs precum si adresele IP de pe care s-au facut aceste comentarii.
Va fac o sinteza a unora din acestea :
- de pe IP-ul 194.187.188.13 s-au facut 332 COMENTARII !!!!
- de pe IP-ul 82.137.26.1 s-au facut 93 COMENTARII !!!!
- de pe IP-ul 89.33.234.200 s-au facut 12 comentarii
- de pe IP-ul 194.187.188.14 s-au facut 4 comentarii
- de pe IP-ul 194.197.188.11 s-au facut 4 comentarii
- de pe IP-ul 85.120.63.107 s-au facut 2 comentarii
Regulamentul concursului permitea acordarea de 1 vot de catre fiecare utilizator pentru aceeasi imagine.
Prin urmare, sunt cel putin 441 de comentarii care au fraudat sistemul si care nu pot fi luate in considerare la numararea voturilor.
Acest fapt, conform regulamentului, ar fi dus la eliminarea pozei din concurs.
Pentru a evita eventualele reactii negative la adresa pozei postate de Dvs. sau a “sustinatorilor” acestei poze am preferat sa nu facem acest lucru, luand in considerare buna credinta a Dvs.
Drept urmare, din cele 484 de comentarii facute la adresa pozei pot fi luate in considerare numai un numar de 43 ( scazand cele 441 ), rezuntand, conform regulamentului, validarea a 43 voturi.
Suntem dezamagiti de reactia Dvs. la adresa noastra.
Aceasta reactie ar trebui sa o aveti la adresa “sustinatorilor” asupra modului fraudulos in care au inteles sa va “ajute”.
From: Liviu Riza [mailto:########]
Sent: Sunday, June 03, 2007 9:09 AM
To: muccelmic@muccelmic.com Subject: RE: intrebare legata de ultimul concurs
asta se intampla deoarece in targoviste sunt vreo 6 provideri de net. eu de exemplu am ip 192.168.102.88 care e ip de retea. iesirea pe internet se face cu un ip real nu cu acest ip si la fel se intampla si cu ceilalti, dar credeam ca dvs stiti asta. doar nu credeti ca poza noastra a primit voturi doar de la 6 persoane? va spun sincer ca aveti un mod "interesant" de a contoriza voturile pt ca nu ip-ul e cel care poate spune cati au intrat. dar asta e viata. eu stiu sigur ca sunt destule persoane care ne-au votat. dar nu mai conteaza. conteaza doar ca organizati niste concursuri la care aveti un regulament (din care nu reiese faza cu ip-ul pt ca altfel nu ma bagam. eu stiu de ceva timp ca pe anumite site-uri nu pot face nimic pt ca au fost altii din retea inainte si se tine cont de ip-ul cu care se "iese" in internet). o alta problema e legata de felul in care se fac contorizari pe site-ul dvs. ar trebui lucrat la el. acum cateva luni exista in pagina o poza care avea cu vreo 30-40 voturi mai mult devat vizionari. cum e posibil asa ceva?
oricum, dupa acest sa-i zic concurs, am ajuns la o singura concluzie: nu are rost sa mai particip la ceea ce organizati dvs.
asta e viata!
numai bine!
liviu riza
ps: presupun ca cineva a zis ca ne ajuta si a votat de mai multe ori. in regulament nu scria " nu se voteaza de mai multe ori de pe acelasi calc". dar oricum nu se poate demonstra ca s-a votat de pe acelasi calc , ci de pe acelasi ip ceea ce e altceva. rog administratorul site-ului sa se documenteze si va vedea daca am dreptate sau nu.
Muc cel Mic <muccelmic@muccelmic.com> wrote:
Stimate Domnule Riza,
Furnizorul de servicii internet al carui client sunteti are alocate pentru clientii sai adrese IP de la 194.187.188.0 pana la 194.187.191.255. Fiecare utizator al acestui furnizor de servicii internet are alocata o adresa IP unica. Calculatorul cu adresa IP 194.187.188.13 de pe care s-au facut cele 322 de comentarii mentionate mai jos este ACELASI CALCULATOR DE PE CARE S-A TRIMIS POZA PE CARE ATI INSCRIS-O IN CONCURS SI ACELASI CALCULATOR DE PE CARE NE-ATI TRIMIS ACESTE MAIL-URI.
Aici vedeti de unde a fost trimisa poza in momentul inscrierii in concurs : Received: from [194.187.188.13] by web54607.mail.re2.yahoo.com via HTTP; Wed, 09 May 2007 08:17:08 PDT Date: Wed, 9 May 2007 08:17:08 -0700 (PDT) From: Monica Riza <########> To: concurs@muccelmic.com
Aici vedeti de unde ne-ati trimis mail-ul cu subiectul “intrebare legata de ultimul concurs”: Received: from [194.187.188.13] by web39511.mail.mud.yahoo.com via HTTP; Sat, 02 Jun 2007 02:05:31 PDT Date: Sat, 2 Jun 2007 02:05:31 -0700 (PDT) From: Liviu Riza <########> Subject: intrebare legata de ultimul concurs To: foto@muccelmic.com
Aici vedeti de unde ne-ati trimis reply la mail-ul cu subiectul “intrebare legata de ultimul concurs”: Received: from [194.187.188.13] by web39511.mail.mud.yahoo.com via HTTP; Sat, 02 Jun 2007 23:09:17 PDT Date: Sat, 2 Jun 2007 23:09:17 -0700 (PDT) From: Liviu Riza <#######> Subject: RE: intrebare legata de ultimul concurs To: muccelmic@muccelmic.com
Concluzia privitoarea la acest subiect e simpla : DE PE CALCULATORUL DE UNDE S-A INSCRIS POZA IN CONCURS SI DE PE ACELASI CALCULATOR DE UNDE NE SCRIETI DVS. S-A INCERCAT FRAUDAREA ACESTUI CONCURS. Tocmai tinand cont de faptul ca sunteti profesori ( Dvs. si sotia Dvs. ) ne-am fi asteptat sa fiti un exemplu de corectitudine si moralitate, pentru elevii Dvs. si pentru toti cei cu care intrati in contact. Vom incepe o dezbatere publica pe forum privitoare la acest subiect, despre moralitatea dascalilor copiilor nostri, despre cat de bine ii cunoastem pe cei care influenteaza si ii formeaza pe copiii nostri.
irina
Subiectul mesajului:
Scris: Lun Iun 04, 2007 12:29 pm
Mamic experimentat
Membru din: Mie Apr 25, 2007 10:21 am Mesaje: 359 Locaţie: onesti
Ce atata cearta,toti copii si taticii fac echipa ,mai bine mergem in forum si participam la discutii
Scris: Lun Iun 04, 2007 1:55 pm
Socrela
e bine ca makr aici itzi explica de ce pierzi un concurs shi itzi arata tot ceea ce s-a greshit
sunt foarte multe sit-uri cu concursuri insa nici unul nu face acest lucru
lamurirea unui participant este cel mai bun lucru shi asta demonstreaza ca nu se poate frauda concursul
felicitari muccelmic!
Scris: Lun Iun 04, 2007 3:04 pm
Mamic in devenire
Si mie mi se pare normal!Noi nu prea ne pricepem dar cred ca ne-a explicat destul de bine.FelicitarI!
Ai dreptate a_andreiush!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum