În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
eu il imbrac in cel mult doua culori
Scris: Vin Mai 25, 2007 3:25 pm
Socrela
Asa imi place si mie, cel mult doua culori.
nikiana
Subiectul mesajului: /
Scris: Vin Mai 25, 2007 6:47 pm
Muc cel Mic
deci pe mine m-a obosit nasa cu rozul ,nu il mai pot suferii.tot dulapiorul ei e plin de roz,dar GATA pana aici.o sa-i zic sa-i mai ia si alte culori.
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Vin Mai 25, 2007 9:44 pm
Socrela
Asta e un fel de cliseu. Fetitele in roz si baieteii in bleu. Eu nu prea am tinut cont. Baietelul meu are si hainute rosii si portocalii, multe galbene si verzi si foarte multe albe. Mie imi plac mult copiii imbracati in alb. Sunt asa ... ca niste ingerasi.
claussia
Subiectul mesajului: Re: /
Scris: Sâm Mai 26, 2007 9:08 am
Super mamic
nikiana scrie:
deci pe mine m-a obosit nasa cu rozul ,nu il mai pot suferii.tot dulapiorul ei e plin de roz,dar GATA pana aici.o sa-i zic sa-i mai ia si alte culori.
Ce nasa de treaba ai!!!!!!!!!
A mea nu i-a mai luat ceva fetei de la botez, dar si atunci mi-a cerut banii pe ce i-a luat!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Minunea noastra
dor_alina
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 9:18 am
Socrela
Da' ce nasa este ea? Nasa mea a venit cu un geamantan de hainute la botez. Si apoi de cate ori pleaca pe undeva vine cu ceva pentru bebe.
a_andreiush
Subiectul mesajului:
Scris: Sâm Mai 26, 2007 6:16 pm
Socrela
shi a mea la fel ii cumpara mereu cand vine in vizita shi ii mai lasa shi bani pe deasupra
k sa nu mai spun ca ori de cate ori avem nevoie de ceva ne ajuta intotdeauna
shi mi-a dat multe hainutze shi de la fata ei
ce dak sunt unele roz sau ma rog cu imprimeuri de fetitza? in casa merge orice culoare
eu chiar shi afara l-am imbracat in roz.........
Scris: Lun Mai 28, 2007 9:58 pm
Socrela
Si u il imbrac cu orice culoare. Important este sa nu-i fie prea mari sau prea mici, sa zici ca-i "de capatat"
Scris: Lun Mai 28, 2007 10:46 pm
Moderator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Exact! Doamne ce ma enerveaza vinzatoarele care insista sa cumpar, ce daca e mare, ii va veni si la anul...pai asta ma intereseaza pe mine, sa-i iau garderoba care sa-i vina pina s-o insura?!? Nu-mi place sa-l vad cu minecile suflecate, pantalonii indoiti...
In rest, sa se asorteze culorile si materialele si sa nu aiba mult roz (nu sufar culoarea asta)... Imi place bleu-marin, kaki, maro...Si mai am un pitic pe creieras: fara ursuleti, iepurasi si alti mutunachi pe hainute...astea au fost pina la 2 ani, de-acu e cavaler...
Scris: Lun Mai 28, 2007 11:47 pm
Socrela
eu ii cumpar shi mai maricele insa doar cu un nr shi asta pt ca in fabrica nu se pune la socoteala shi pampersul shi cand ajung cu ele acas vad ca sunt mici.....asa ca prefer mai mari putzin......
Scris: Mar Mai 29, 2007 9:52 am
Muc cel Mic
Duminica asta am fost cu Ana si nasii la biserica pt a o impartasi(o impartasim in fiecare luna pana la un an) si i-a mai luat niste hainute dar binenteles tot cu....roz si sandalute tot roz
ROZ,ROZ SI IAR ROZ
jafary
Subiectul mesajului: Re: bebe si moda
Scris: Lun Feb 22, 2010 11:36 am
Muc cel Mic
eu sunt o mica printesa si imi place foarte mult sa pozez. De restul se ocupa mami....
OliBoli
Subiectul mesajului: Re: bebe si moda
Scris: Mie Feb 24, 2010 11:42 pm
Muc cel Mic
Membru din: Mie Feb 24, 2010 9:02 pm Mesaje: 14 Locaţie: Timisoara
Si pe mine ma imbraca mami in toate culorile, inclusiv in roz si-n rosu...
Hello! Oliver ma numesc! Sunt fetita? Tu ce crezi? Dar pentru ca imi sta bine, Mami da si roz pe mine! Chiar si in roz imbracat, Se vede ca sunt BAIAT!
Sunt Oliver Smecherosu', Nu mi-i frica nici de rosu! Si cu rosu imi sta bine, Poate sa vada oricine! De reguli mie nu-mi pasa, Nici in rosu nu sunt FATA!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum