În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute) Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Membru din: Lun Mai 22, 2006 2:38 am Mesaje: 2719 Locaţie: Shanghai, China
Am primit de la tati un superb inel de logodna... PDT_Love_25
Inel PDT_05 ...urmeaza sa mergem pe 7 iulie in tara sa scoatem actele...
Aveam si inca mai am niste pitici artagosi in legatura cu casatoria in general... De 4 ani locuim impreuna si n-am considerat ca trebuie facut pasul asta... Visul meu este sa am o familie, nu sa ma marit... In fine... imi iese acum prima masea de minte... PDT_04
Scris: Dum Mai 28, 2006 10:00 am
Super mamic
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:33 am Mesaje: 693 Locaţie: Bucuresti
Felicitari, mai, super felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
occasion16.gif occasion16.gif occasion16.gif occasion16.gif occasion16.gif occasion16.gif .
Si pe noi nu ne inviti la nunta? Lasa, ca e bine si cu maritisul; eu cu sotul meu am asteptat vreo 3 ani (dela aproape 17 la aproape 20) si nu-mi pare rau nici de asteptare nici ca m-am casatorit. actul acela, chiar daca multa lume zice ca nu inseamna nimic, va ofera un fel de dovada concreta a legaturii voastre, ceva se schimba si de obicei in bine! ca uite, noi suntem casatoriti de 6 ani si parca ar mai merge! Mama ei de masea de minte!!!
Scris: Lun Mai 29, 2006 2:22 am
Moderator
Multumesc....
Pai, cununia civila o vom face in Mangalia si cea religioasa in Korea... ...ca si nasii sint tot ca noi pe drumuri de-astea lungi... Sa vezi alegatura ca acasa stam 2 saptamini si trebuie cumparate si toate acareturile pentru cele 2 nunti...
Scris: Lun Mai 29, 2006 12:10 pm
VIP
Membru din: Vin Mar 03, 2006 4:33 pm Mesaje: 553 Locaţie: Copenhaga - DK
Felicitari! Sa va fie intr-un ceas bun! Este foaret bine ca te casatoresti,. Iti zicem noi. Este super sa simti ca zici: sotul, in loc de prietenul... Mie cuvantul asta imi da senzatia de stabilitate, confort, armonie... E cel mai de pret lucru! Sa ai sot si familie, evident!
In general asa e! daca va iubiti, daca exita armonie si intelegere, casatoria e urmatorul pas firesc!
Scris: Mar Mai 30, 2006 3:21 am
Moderator
Sa speram ca este pasul care trebuie...
Scris: Mar Mai 30, 2006 9:50 am
Super mamic
Sa dea D-zeu, dar mai ales acum, ca aveti si un copil... e pasul firesc! :)
Scris: Mie Mai 31, 2006 2:55 am
Moderator
Firesc? De 4 ani asteapta toata lumea ca li se parea firesc, mai ales dupa ce am anuntat venirea lui bebe, numai ca noua nu ni s-a parut... ...
Practic eram ca si casatoriti, numai actul lipsea...Avem un apartament pe care l-am renovat de la 0 impreuna, tot ce avem in casa le-am luat impreuna...
Sincer acum....mai stateam asa mult si bine, dar s-a pus problema sa raminem aici cu tati pina la terminarea contractului, adica vreo 3 ani, si pentru asta nu-mi acorda viza decit in baza unui certificat de casatorie... Am meditat indelung si am ajuns la concluzia ca in esenta eu vreau sa fim impreuna, nu este stilul meu de viata sa am partenerul plecat de-acasa mai tot timpul (dintotdeauna mi-a fost frica de singuratate)...si ca pina la urma fac tot ce este cu putinta ca sa fim impreuna...chiar si pasul asta... Nici el nu munceste aici de placere, tot pentru noi face asta...
Deci: ne casatorim pentru certificat, certificat necesar pentru viza, viza necesara pentru a putea sta impreuna, sa fim impreuna pentru ca ne iubim....si daca luam inceputul si sfirsitul logicii...ne casatorim pentru ca ne iubim... PDT_Love_25
Scris: Mie Mai 31, 2006 9:37 am
Super mamic
Esti de groazaaaaaaaaa! Imi placi! Lasa, bine ca o faceti! Luand-o in logica asta... macar primiti cadouri pt ca va iubiti!
Scris: Mie Mai 31, 2006 9:38 am
Moderator
Sper.... ....ca s-a stricat fiara de calcat....
Scris: Mie Mai 31, 2006 9:47 am
Super mamic
Buna asta!
Scris: Mie Mai 31, 2006 2:53 pm
Casa de piatra!si succes la cadouri
vlad_mom
Subiectul mesajului:
Scris: Joi Iun 01, 2006 5:59 am
Moderator
multumesc....
Acu ma stresez cu pregatirile..... cautam local aici... de unde sa luam costum si rochie din constanta.... plus costum pt pustiu.....
Caut pe net modele de buchete, lumanari, coafuri, ca sa ma duc cu poze ca sa explic ce vreau la koreenii astia
Scris: Vin Iun 16, 2006 3:20 am
Moderator
Hai sa va arat cam ce fel de rochie vreau....
Scris: Vin Iun 16, 2006 10:41 pm
Moderator
Membru din: Sâm Mar 04, 2006 4:03 pm Mesaje: 207 Locaţie: Bucuresti
misto,casa de piatra sa fiti fericitii...........a si pe noi nu ne inviti la nunta?cum vine asta ,vrei sa faci fara noi?Apropo,superba rochie si coafura la fel,o sa fi o mireasa beton.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum