Acum este Dum Aug 01, 2010 4:01 am

Ora este UTC + 2

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Cine este conectat

Cine este conectat În total sunt 0 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 0 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 41 pe Mie Mar 05, 2008 12:53 pm

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

Statistici

Statistici

1 mesaj | | |

Autentificare

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Venit suplimentar pentru mamici ocupate
MesajScris: Joi Feb 25, 2010 1:32 pm 
Neconectat
Muc cel Mic
Muc cel Mic
 E-mail  Profil

Locaţie: Timisoara
Cand esti mamica, niciodata nu-ti ajung banii, oricati ai avea, nu-i asa? Singura ta grija este sa-i asiguri puiului tau tot ce are nevoie (si ce nu are nevoie vrei sa-i cumperi), si pentru asta faci niste sacrificii, renunti la necesitatile tale, te gandesti de doua ori inainte sa-ti cumperi ceva, ca doar ar iesi o multime de lucruri din banii aia pt puiutul tau...

Asa stau lucrurile si la voi? si la mine... Doar ca eu am gasit o modalitate relativ simpla de a castiga niste bani (nu foarte multi, ce-i drept - pt asta ar trebui mai bine sa joc la loto), care-mi vin sigur si constant, fara sa muncesc prea mult (nu ca n-as vrea, dar stau acasa cu copilul si nu am prea mult timp liber la dispozitie), si acum nu mai este nevoie sa renunt la ce imi doresc, imi permit sa cumpar mai multe lucruri!

Daca vreti si voi sa nu mai fiti nevoite sa economisiti orice banut, sa aveti un venit suplimentar nu prea mare dar usor de realizat (sau mai mare daca aveti timp si chef sa munciti mai mult), scrieti-mi pe adresa de email: oliver08tm@yahoo.com, sau id de mess: oliver08tm! Nu va costa nimic, nu va cere nimeni sa platiti nimic, totul este absolut gratis, trebuie doar sa vrei si sa incerci! Si se poate face si de catre mamici super-ocupate, de acasa, din fata pc-ului, ajunge sa lucrezi ½ - 1 ora pe zi!

OliBoli Smecherash,
Un (D)racusor Dragalash

http://shop.metropolitans.ro/catalog/about_us.php - cod NEu0EpNt

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2